OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κοντά στους συνανθρώπους μας...

Ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν δύο Μητροπόλεις στη Νίκαια και τον Πειραιά και πρόσφεραν οικονομική βοήθεια.

Ο «1ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα ήταν μόνο η αρχή. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει καθημερινά τη φιλανθρωπική του δράση. Σήμερα, Δευτέρα, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και μέλη της διοίκησης, επισκέφθηκαν δύο Ιερούς Ναούς στη Νίκαια και τον Πειραιά και πρόσφεραν οικονομική -και όχι μόνο- βοήθεια, για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Οι παίκτες μας Τάσος Παπάζογλου, Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Κώστα Καραπαπά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκαν αρχικά στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου («Παναγίτσα») στη Νίκαια. Εκεί τους υποδέχθηκε ο πατέρας Δημήτριος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στον οποίο παρέδωσαν μία επιταγή για την οικονομική ενίσχυση της ενορίας, η οποία με τη σειρά της βοηθάει τους ανθρώπους που το χρειάζονται.

Στη συνέχεια, οι τρεις ποδοσφαιριστές μας επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στο λιμάνι του Πειραιά. Τους «ερυθρόλευκους» άσους υποδέχθηκαν από την Ευαγγελίστρια ο πατέρας Γεώργιος Καλαμάρης, από τον Άγιο Σπυρίδωνα ο πατέρας Βασίλειος Πόππης, από τον Ι.Ν. Ζωδόχου Πηγής ο πατέρας Νικόλαος Φίλης, από τον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου ο πατέρας Ιωάννης Γιαννίσης, από τον Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου Καμινίων ο πατέρας Μαυρουδής Γκούμας, ενώ το παρών έδωσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης πατήρ Νήφων Καπογιάννης.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού πρόσφεραν 30.000 μερίδες φαγητό για τα συσσίτια των απόρων των ενοριών, δεχόμενοι τις ευχαριστίες των ιερέων, για τη σημαντική αυτή προσφορά.

Ο πατέρας Καπογιάννης ευχήθηκε υγεία και δύναμη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η βοήθεια για τον κόσμο, ο οποίος έχει ανάγκη όχι μόνο τώρα, αλλά και κάθε μέρα του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός είναι κοντά μας και μας στηρίζει στο έργο που προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε, προσφέροντας βοήθεια σε όσους της χρειάζονται, όπως έκανε ο Κύριος μας. Εύχομαι να είστε πάντοτε καλά και να έχετε επιτυχίες, τις οποίες και εμείς χαιρόμαστε».

Ο κ. Καραπαπάς, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε εδώ και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Είναι οι πρώτες από τις πάμπολλες φιλανθρωπικές δράσεις τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για το άμεσο και πιο μακρινό μέλλον. Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλες αυτές τις ενέργειες και πολύ πιο οργανωμένα, αφού σύντομα θα λειτουργήσει και το Ίδρυμα του Ολυμπιακού, με στόχο την άψογη οργάνωση των φιλανθρωπικών ενεργειών της ομάδας μας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντοτε κοντά σας και θα σας στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons