OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου...

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν και το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού και συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τη Βέροια.

Το πρόγραμμα το πρωί άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και συνεχίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Οι μεν έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας με τα πόδια και το κεφάλι και οι δε χωρίστηκαν σε επιτιθέμενους και αμυνόμενους και σε μία εστία έκαναν τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια τα γκρουπ άλλαξαν. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και πρέσινγκ από όσους «αμύνονταν», σε μικρό χώρο.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να ανεβάζει «στροφές», ακολουθώντας και σήμερα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης και το απόγευμα θα δοκιμάσει εκ νέου να «βγει» στο γήπεδο. Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το απόγευμα μετακινήθηκε από τις 16:30, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, στις 18:00.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons