OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αμπντούν...

Με μικρού βαθμού θλάση στον δικέφαλο την «γλίτωσε» ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τρεις εβδομάδες.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να αποδεικνύονταν χειρότερα αλλά τελικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τζαμέλ Αμπντούν ήταν ανακουφιστικά. Η θλάση μικρού βαθμού στον δεξί δικέφαλο μηριαίο θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για τρεις εβδομάδες και θα χάσει την ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και ίσως και το πρώτο ματς για τον δεύτερο γύρο κόντρα στην Βέροια.

Στα υπόλοιπα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναχαϊκής και δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και την τακτική, κάνοντας και δίτερμα. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.

Ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Τοροσίδης και Σιόβας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε κλινήρης ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons