OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τα είπαν Ζαρντίμ – Μαρινάκης...

Συνάντηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στη φάση των "32" του Europa League.

Με αφορμή, λοιπόν, την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια συνάντηση η οποία αναμενόταν να γίνει πριν το τέλος του έτους ανάμεσα στους δύο άνδρες. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Κυρίως η παρουσία της στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι σήμερα, οι εμφανίσεις της στον αγωνιστικό χώρο και κατά πόσο αυτές ικανοποιούν τη διοίκηση της ΠΑΕ και τους οπαδούς της ομάδας.

Επί τάπητος έπεσαν και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφών κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου. Όμως μεγάλο βάρος έπεσε στο μέγεθος του ρόστερ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο προπονητής συζήτησαν για τους παίκτες, οι οποίοι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους και την προσπάθειά τους στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων.

Επιθυμία και των δύο ανδρών φέρεται να είναι η μείωση του αριθμού του ρόστερ. Ετσι -όπως εκτιμάται- αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός να γνωστόποιήσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ τις σκέψεις του για τους παίκτες, και ίσως τα ονόματα των παικτών που θα δοθουν δανεικοί σε μια ομάδα.

Στα ζητήματα των αποκτήσεων των παικτών, τώρα, ο Πίνο πρέπει να θεωρείται ήδη... ερυθρόλευκος. Ο Κολομβιανός έχει ικανοποιήσει τον Ζαρντίμ στις προπονήσεις και έτσι πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενεργοποιήθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons