OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0.. NextGen...

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση, η ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού κέρδισε την αντίστοιχη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των «16» του NextGen Series. Οι «ερυθρόλευκοι» με το τέρμα που πέτυχε ο Γκίνο στο 32', έφτασαν τους 9 βαθμούς στον όμιλο, αφήνοντας πίσω τους συλλόγους όπως οι Άρσεναλ, Μαρσέιγ (συγκέντρωσαν από 8 βαθμούς) και η σημερινή τους αντίπαλος.

Ο Μπερντ Στορκ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τους Χουτεσιώτη, Βούρο, Καραγκούνη, Λεάντρο, Δημακάκο, Σιώπης Μ., Βουτσιώτη, Γκίνο, Λύρα, Παιδάκη και Ιωαννίδη στο αρχικό σχήμα. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία και με σκοπό να βγουν στην κόντρα με τον Λύρα και τον Παιδάκη από τα πλάγια.

Οι Βάσκοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο ο Θρύλος είχε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο ματς, με τον Ιωαννίδη στο 27' να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από μία ωραία ενέργεια του Γκίνο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παιδάκης με εκτέλεση φάουλ από αριστερά έστειλε την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Ιωαννίδης κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους του στον αέρα και τροφοδότησε τον Γκίνο που με τη σειρά του νίκησε τον Κέπα με αριστερό γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες να έχουν το προβάδισμα και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Μπιλμπάο έφτασε κοντά στην ισοφάριση δυο φορές. Αρχικά στο 47’ και εν συνεχεία στο 50’, πρώτα ο Ακέτσε και μετά ο Ιριόνδο απέτυχαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση.

Οι Πειραιώτες στη συνέχεια ισορρόπησαν σταδιακά το ματς, κρατώντας τους Βάσκους μακριά από την περιοχή του Χουτεσιώτη. Ο Παπασάββας είδε στο 79’ το σουτ του να καταλήγει κόρνερ, με την τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης να ανήκει στους φιλοξενούμενους που με τον Γουίλιαμς στο 90’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους μαζί με τους περίπου 6.000 ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια τους. Αν μη τι άλλο, μεγάλη επιτυχία για τους Νέους αυτή, οι οποίοι μαζί με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν από τη νέα σεζόν τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons