OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Συμφωνία Ολυμπιακού - YouTube...

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να εξελίσσεται και να ψάχνει τους τρόπους ώστε να έρθει ακόμα πιο κοντά στον κόσμο του. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ λοιπόν ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας  της με την Google και το YouTube.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα αποτελέσει έναν από τους Premium Partners του YouTube ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την λειτουργία του το Επίσημο Κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube – olympiacosbcgr.

Για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας μίλησε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, υποστηρίζοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή την συνεργασία με την Google και το YouTube. Το Επίσημο Κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube θα αποτελέσει, στο επόμενο χρονικό διάστημα, μια πλατφόρμα προβολής των δραστηριοτήτων μας και επικοινωνίας μας με τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια καινοτόμο και πρωτοπόρο συνεργασία για την αθλητική αγορά στην Ελλάδα και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα επιτύχουμε τους αρχικούς στόχους που έχουμε θέσει, τόσο σε επίπεδο προβολής, συμμετοχής και επικοινωνίας όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκεται, θα μπορεί με πολλούς και διάφορους τρόπους (ακόμα και διαδραστικούς) να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού καθώς και όλων των συνεργατών και μελών μας.

Τους καλούμε όλους να γίνουν συνδρομητές του καναλιού μας και να παρακολουθούν καθημερινά όλα τα video και τις δραστηριότητες της ομάδας. Ευχαριστούμε το YouTube για την ευκαιρία που μας δίνει και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και τον αθλητισμό και είμαστε σίγουροι ότι η εξέλιξη αυτής της συνεργασίας θα είναι εκπληκτική!»

Από την πλευρά της εταιρείας Youtube, ο επικεφαλής της, Ηλίας Σούσης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς το αθλητικό περιεχόμενο αποτελεί προτεραιότητα για το YouTube και σίγουρα οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι η καλύτερη αρχή.
Ευελπιστούμε πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακές στιγμές τόσο από τους αγώνες της ομάδας όσο και behind the scenes όπως τις προπονήσεις, τα αποδυτήρια και τις υπόλοιπες δραστηριότητες των παικτών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μία ελληνική ομάδα προστίθεται στους partners του YouTube, μαζί με οργανισμούς όπως το NBA, την Euroleague και πολλές ομάδες παγκόσμιας εμβέλειας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons