OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2 (Mαυρίας 15') (Djebbour 22') (Djebbour 34') (Toche 67')




ΤΕΛΙΚΟ .. Στο 2-2 οι δύο ομάδες με τα γκολ των Μαυρία (17'), Τοτσέ (66') και Τζεμπούρ (22',34')...

67' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟ...Ο Μαυρίας έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε ωραία παράλληλη σέντρα προς τον Τοτσέ με τον Ισπανό να κάνει το 2-2 με προβολή...


Με 2-1 προηγούνται οι ερυθρόλευκοι. Προηγήθηκαν οι πράσινοι με τον Μαυρία (17') και η ανατροπή έγινε με τον Τζεμπούρ (22',34').



34' Γκολ για τον Ολυμπιακό... Ο Φουστέρ εκτέλεσε κόρνερ για τον Ολυμπιακό, ο Τζεμπούρ πετάχτηκε μόνος του και έκανε το 1-2....
22' Γκολ για τον Ολυμπιακό... Ο Αμπντούν ξέφυγε από τον Σεϊταρίδη, πάσαρε παράλληλα προς τον Τζεμπούρ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1...

15' Γκολ για τον Παναθηναϊκό... Μαυρίας 1-0...

1' Εναρξη της αναμέτρησης....

Με 4-3-3 και ο Ολυμπιακός. Ο Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα απο δεξιά προς αριστερα οι Τοροσίδης, Σιόβας, Μανωλάς και Χολέμπας. Στο κέντρο, οι Μανιάτης και Μοντέστο θα είναι οι κόφτες πίσω από τον δημιουργικό Ιμπαγάσα ενώ στην επίθεση, οι Αμπντούν, Φουστέρ θα κινούνται στα άκρα, δίπλα απο τον μοναδικό προωθημένο, Τζεμπόύρ...

Με 4-3-3 ο Παναθηναϊκός. Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, απο δεξιά προς αριστερά οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος. Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα είναι ο αμυντικός μέσος και μπροστά του, εσωτερικοί χαφ θα είναι οι Ζέκα(δεξιά), Σισοκό(αριστερά) με τον Ιβοριανό σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση, οι Μαυρίας (δεξιά), Χριστοδουλόπουλος στα άκρα και ο Τοτσέ στην κορυφή.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού μας αποτελείται απο τους: Kάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέβας, Μανιάτη, Μοδεστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ...

Παναθηναϊκος: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, ΤΡιανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Τοτσέ.

Παρακολουθείστε από τα παρακάτω link σε live streaming την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30), για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

-Δεν απομένει αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες. Καταρρακτώδης βροχή στο Ολυμπιακό Στάδιο εν όψει του ματς των «ερυθρόλευκων», όμως απ’ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Superleague.

-Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ και οι ποδοσφαιριστές όταν έφτασαν στο στάδιο τσέκαραν το χορτάρι στην καθιερωμένη... βόλτα που κάνουν όλοι οι παίκτες όταν φτάνουν οι αποστολές στο γήπεδο!

-Κατά τις 18:10, πάντως, η βροχή συνέχιζε να είναι καταρρακτώδης, κάτι που προφανώς θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών.

-Ο Θρύλος κατέφθασε στο ΟΑΚΑ και πλέον αναμένει τον μεγάλο αγώνα και τη νίκη. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα από το Ρέντη και κατά τις 17:50 κατέφθασε στο ΟΑΚΑ. Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν πάρα πολλές και δεν σημειώθηκε το παραμικρό ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά ούτε κατά την άφιξη.

-Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο στάδιο και οι δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά και τη συνόδεψαν, φρόντισαν να μην γίνει το οτιδήποτε.

-Πλέον, τούτη την ώρα οι παίκτες έχουν αποβιβαστεί και πήγαν ήδη στα αποδυτήρια προκειμένου να ετοιμαστούν για τη μεγάλη μάχη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons