OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Με βοήθησε πολύ ο Δώνης...

Στην συμβολή του Δώνη στην καριέρα του στάθηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Μήτρογλου που υποστήριξε πως μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον Τζεμπούρ.

Στη Real News μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην περυσινή του εμπειρία με το δανεισμό του, για τη συνεργασία του με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού στο Europa League.

Για την πορεία του σε Πανιώνιο και Ατρόμητο ως δανεικός, είπε: «Είμαι πολύ πιο ώριμος έπειτα από το χρονικό διάστημα που έπαιξα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο. Με βοήθησαν οι προπονητές που είχα, Και ο κ. Δώνης με βοήθησε πολύ. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου και νομίζω πως με βοήθησε όλη αυτή η διαδικασία να ωριμάσω γενικότερο. Είμαι πιο ώριμος στο παιχνίδι μου».
Για τον Τζεμπούρ τόνισε: «Ταιριάζουμε και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Μπορούμε να κάνουμε μαζί ωραία πράγματα. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά μαζί με τον Ραφίκ. Το δείξαμε τώρα σε δύο ματς. Ο Ραφίκ είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Έχουμε μία πολύ θετική συνεργασία».

Για το ρόλο του στον αγωνιστικό χώρο, πρόσθεσε: «Προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να δώσω και ασίστ. Όταν είναι κάποιος σε καλύτερη θέση, πρέπει να δώσω την μπάλα για να σκοράρει εκείνος. Αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας».

Για τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είπε: «Αξίζαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League. Με εννέα πόντους το αξίζαμε χωρίς καμία αμφιβολία. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μακριά, να κάνουμε καλή πορεία. Δείξαμε στο Champions League ότι είμαστε μία πραγματικά καλή ομάδα. Έχουμε σπουδαίο κόσμο στο πλευρό μας και όποιος και να έρθει στο Καραϊσκάκη, εμείς θα τον κερδίσουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους, κατέληξε: «Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα,. Το σίγουρο, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου, να βελτιώνομαι κάθε φορά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons