OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ματς ζωής ή θανάτου για εμάς...

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο επιθετικός των Νέων, Νίκος Ιωαννίδης, αναφορικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:00, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του NextGen Series. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» τόνισε τη σημασία του αγώνα και ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσουν την ομάδα Νέων και σε αυτή την αναμέτρηση:

«Είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου για εμάς. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, για να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το θέλουμε όσο τίποτα άλλο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αυτό που έγινε στο ματς με τη Μαρσέιγ, που ήρθαν τόσοι φίλαθλοι να μας δουν, ήταν κάτι πολύ όμορφο. Τους χρειαζόμαστε και τώρα, θέλουμε τη στήριξή τους. Παίζουμε διαφορετικά μπροστά σε τόσο κόσμο. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ο κόσμος μας βάζει “φτερά” στα πόδια!».

Και η υπόσχεση του Νίκου Ιωαννίδη για τον αγώνα με τους Ισπανούς: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Για την ομάδα, για τον κόσμο που θα είναι εκεί για να μας δει, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε τον Ολυμπιακό ψηλά στην Ευρώπη»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons