OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Οπωσδήποτε γκολ στην Ισπανία»...

Eνα γκολ μέσα στην Ισπανία, στο πρώτο ματς με τη Λεβάντε, θεωρεί ο Κώστας Μανωλάς πως θα είναι το κλειδί της πρόκρισης στους «16» του Europa League. Διαβάστε όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στην ακπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Δεν είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλος αλλά είναι δύσκολη ομάδα. Μια ισπανική ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Παίζει και ο φίλος μου ο Καράμπελας και ο Χουανφράν. Αν είμαστε σοβαροί και στα δύο ματς ευελπιστούμε πώς θα περάσουμε. Είναι καλό που το δεύτερο ματς είναι εδώ. Θα προσπαθήσουμε εκτός έδρας να κρατήσουμε το μηδέν και να πετύχουμε ένα γκολ. Στο Καραϊσκάκη θα κυνηγήσουμε τη νίκη και πιστεύω πως κάτι καλό θα γίνει και θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε εκτός έδρας και να προσέξουμε στην άμυνα. Κάθε γκολ στοιχίζει και θα πρέπει να προσέξουμε».

Για το ενδεχόμενο να βρουν την Ατλέτικο μπροστά του στην επόμενη φάση:
«Δεν είναι βέβαιο πως θα περάσει η Ατλέτικο. Η Ρούμπιν είναι καλή ομάδα. Σίγουρα φαβορί είναι η Ατλέτικο, όπως κι εμείς στα ματς με τη Λεβάντε. Αυτό είναι στο μυαλό μας και αργότερα σκεφτόμαστε τον επόμενο».

Για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Φαλκάο:

«Έχω παίξει αντίπαλος με πολλούς επιθετικούς, Χούντελαρ, Σαμάκ, Ζερβίνιο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και με τον Φαλκάο. Κοιτάω να κάνω καλά τη δουλειά μου και αυτό θα ξανακάνω. Τώρα σειρά έχει ο Μάρτινς».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς:
«Δεν είμαστε χαλαροί. Βλέπετε ομάδες να μας αντιμετωπίζουν με 11 παίκτες πίσω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Πανιώνιο είχαμε τρία δοκάρια. Με την Παναχαϊκή ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος, ενώ και οι μπάλες ήταν διαφορετικές. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να νικάμε. Δημιουργούμε πολλές τελικές και αυτό σημαίνει πως παίζουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο».

Για τις διαφορές μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού:

«Σίγουρα υπάρχουν διαφορές. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο και ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons