OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι καλύτεροι...

Ο Θρύλος την χρονιά που μας πέρασε έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Οι Πειραιώτες άφησαν άφωνη όλη την Ευρώπη με την επική τους ανατροπή στην Κωνσταντινούπολη στον τελικό της Ευρωλίγκας, νικώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν 19 πόντους πίσω από την ομάδα του στρατού, όμως  βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και  γύρισαν το ματς με το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μόνο εκεί στην Ευρωλίγκα, αφού μετά τον άθλο με τους Ρώσους, πήρε και το πρωτάθλημα της Α1.

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και έπειτα από 15 χρόνια επέστρεψαν στον θρόνο τους και στο πρωτάθλημα.

Όπως ήταν λογικό η σεζόν 2011-12 τους ανήκει δικαιωματικά, κάτι που αναγνώρισε και ο Π.Σ.Α.Τ, ο οποίος στα «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2012» ανακήρυξε τον Θρύλο ως την κορυφαία ομάδα της χρονιάς.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ ήταν σύσσωμη και η ομάδα των «ερυθρόλευκων» και ο πρώην τεχνικός του Θρύλου, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μετά την βράβευση του Θρύλου, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε για τους στόχους της χρονιάς που διανύουμε ότι: «Οι φετινοί μας στόχοι είναι γνωστοί. Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Ολυμπιακός είμαστε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons