OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

1ος ετήσιος αγώνας αγάπης...

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σας προσκαλούν, την Κυριακή 16/12 στις 15:00, στο ΝΑΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον «1ο ετήσιο αγώνα αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Προστασίας Ανηλίκων.

Οι δόξες του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι που καθημερινά καταγράφουν την επικαιρότητα για το Θρύλο του ποδοσφαίρου παίζουν ένα φιλικό παιχνίδι που ταυτόχρονα είναι και μήνυμα στήριξης και αγάπης για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

Η είσοδος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο μας φέρνοντας μαζί τους δώρα για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

Ο αγώνας αυτός είναι η αρχή ενεργειών και εκδηλώσεων που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η ευρύτερη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για τις μέρες των εορτών, μέρες που πρέπει να μοιραζόμαστε την αγάπη μας και τη ζεστασιά μας με αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αύριο Παρασκευή 14/12 στις 17:00, στην αίθουσα Τύπου του «Γ.Καραισκάκης», η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ με αφορμή τον «1ο αγώνα αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο. Στην συνέντευξη αυτή θα παρουσιαστούν και οι δράσεις της «ερυθρόλευκης αγκαλιάς» που θα ανοίξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας τις μέρες που ακολουθούν.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός αθλητικός σύλλογος, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, η μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλεί και τους φιλάθλους μας αλλά και τα ΜΜΕ να είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons