OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η αποστολή για τον Πανιώνιο...

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αυριανό αγώνα στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο (19:30), πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ολοκλήρωσαν, με αυτό τον τρόπο, την προετοιμασία τους για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατό του και έμεινε εκτός. Σήμερα έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Ατομικά στο γήπεδο προπονήθηκαν και οι Σιόβας και Τάτος, λόγων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε δικέφαλο μηριαίο και προσαγωγό αντίστοιχα.

Θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω του προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons