OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θλάση στον δικέφαλο ο Σιόβας...

Ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς έγινε αλλαγή στο τέλος του αγώνα, εξαιτίας εντός τραυματισμού.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, κάτι που θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με τα όσα λένε από τον Ολυμπιακό, δύσκολα θα δείξουν κάτι διαφορετικό οι εξετάσεις, καθώς ο 24χρονος άσος αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος και με έντονες ενοχλήσεις στο πόδι. 

Σε περίπτωση λοιπόν που επιβεβαιωθεί ο τραυματισμός, μιλάμε για απουσία τουλάχιστον 10 ημερών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

http://www.sport24.gr

Σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη θλάση β' βαθμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε δράση την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους και λογικά θα προλάβει να παίξει στον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, στην πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons