OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Να κερδίσει ο Θρύλος...

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος συνέδεσε κι αυτός το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου. Ο Γάλλος αστέρας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa League, ενώ πρόσθεσε παράλληλα πως θα ήθελε νικητή τον Ολυμπιακό στο σημερινό ντέρμπι.

Όσον αφορά στην ερώτηση για το αν κάποτε θα αποτελέσει μέλος του Θρύλου, απάντησε πως θα το έκανε με ευχαρίστηση.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του

Για το αν παρακολουθεί τον Ολυμπιακό
: «Φυσικά, πάντα. Παρακολουθώ πολύ τον Ολυμπιακό, άλλα και τις άλλες ομάδες που έχω αγωνιστεί. Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Champions League, αν και το αξίζαμε. Νομίζω πως υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλό στο Europa League. Μπορεί να φτάσει ως το τέλος».

Σχετικά με το αν είναι υπερβολικό να γίνεται λόγος για τελικό στο Europa League: «Όχι, γιατί; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Και πέρυσι ήταν εξαιρετικός και φέτος συγκέντρωσε 9 βαθμούς. Είδατε τι έκανε η Ελλάδα το 2004».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να είναι χαλαρός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εγγύηση για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Αναφορικά με το αν μιλάει ακόμα με τον Αλεξανδρή, που ήταν κολλητοί: «Ναι, τα λέμε στο τηλέφωνο. Του αξίζει να γίνει σπουδαίος προπονητής. Ήταν ταλαντούχος παίκτης, μπορεί να γίνει σπουδαίος προπονητής».

Για το αν γίνει μέλος του Ολυμπιακό κάποια στιγμή: «Θα το κάνω με χαρά. Όποτε και να μου τηλεφωνήσουν και να με ρωτήσουν οτιδήποτε, θα χαρώ να βοηθήσω. Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά μου, το ξέρουν όλοι αυτό. Τον νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Πραγματικά την αγαπώ αυτή την ομάδα, πήρα τρομερή αγάπη. Έχω μόνο φίλους».

Για το τι θυμάται από τα ματς με τον ΠΑΟ και εκείνο της Ριζούπολης: «Ειλικρινά θυμάμαι τα πάντα. Και τα καλά και τα κακά. Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είναι οι δύο μεγάλοι του πρωταθλήματος, είναι λοιπόν η ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά. Το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχω ζήσει. Και το ντέρμπι της Ριζούπολης μου έχει μείνει αξέχαστο, όπως και τα υπόλοιπα. Ειλικρινά τα θυμάμαι όλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons