OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Έχει υπογράψει ο Πίνο...

Τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα φοράει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Αυτό - όπως γράφει ο «Γαύρος» - θα έχει διάρκεια 6 μηνών και θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη 2 χρόνια, εφόσον μέσα στο επόμενο διάστημα δείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η ρήτρα που αφορά την επέκταση του συμβολαίου του 25χρονου παίκτη εξαρτάται αποκλειστικά από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ήθελαν να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο.

Από την πλευρά του, ο Πίνο αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την πίστη που έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρόσωπό του και του δίνει μία ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, ο Κολομβιανός παρουσιάζεται σίγουρος για τις ικανότητες και το ταλέντο του. Μάλιστα, είναι βέβαιος ότι αν αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, θα είναι σε θέση να δείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά το ερώτημα γιατί οι διοικούντες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την απόκτησή του, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου (Πάντελιτς, Φέισα, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Ντιόγο) και μόλις αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος φορ, τότε αμέσως θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons