OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το απογευματινό πρόγραμμα... «Ερυθρόλευκη» οικογενειακή βραδιά...

Όπως αναμενόταν μετά την πρωινή προπόνηση, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δοκίμασε το απόγευμα να «μπει» στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το δεύτερο μέρος της σημερινής τους εκγύμνασης, δουλεύοντας πολύ επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα και τα τελειώματα των φάσεων στην επίθεση.

Στη συνέχεια έκαναν διπλό, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δίνει διαρκώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αναπτύσσουν το παιχνίδι τους, να φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρουν. Παράλληλα, καθοδηγούσε τους αμυνόμενους, ώστε από την πλευρά τους να σταματούν τις αντίπαλες επιθέσεις.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισε το ειδικό, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, κάνοντας παράλληλα και θεραπεία. Ο Δημήτρης Σιόβας, από την πλευρά του, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.


Η διοίκηση του Ολυμπιακού παρέθεσε το Σάββατο το βράδυ δείπνο στους ποδοσφαιριστές μας, στο ανανεωμένο V’Ammos του γηπέδου Καραϊσκάκη...

Ο Ολυμπιακός λειτουργεί πάντα σαν μία γροθιά. Το αποδεικνύει διαρκώς, με την εξαιρετική ατμόσφαιρα, η οποία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα και προπάντων στα αποδυτήρια. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, με μία κίνηση τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική, παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στο ανανεωμένο V’Ammos του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Όλοι οι «ερυθρόλευκοι» άσοι, αλλά και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, ως μία οικογένεια που είναι, είχαν μία ακόμη πρώτης τάξεως ευκαιρία, να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και της δουλειάς και να δειπνήσουν μαζί. Κοντά τους, φυσικά, άνθρωποι της διοίκησης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Ιωάννης Βρέντζος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε., κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του συλλόγου, κ. Κώστας Βερνίκος, αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Λίγο μετά τις 21:00, οι ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν στο ανανεωμένο V’Ammos και κάθισαν στα τραπέζια που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του εστιατορίου για να δειπνήσουν. Οι «ερυθρόλευκοι» απολάμβαναν την παρέα, όπως και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του, οι οποίοι ευδιάθετοι συζητούσαν με τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και με τα μέλη τις διοίκησης.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού ευχήθηκαν σε όλη την ομάδα να έχουν καλές γιορτές και η νέα χρονιά να τους βρει υγιείς, δυνατούς και φυσικά… νταμπλούχους και με το τέταρτο αστέρι στην τιμημένη «ερυθρόλευκη» φανέλα! Κάτι που αποτελεί, άλλωστε, τον μεγάλο στόχο όλων στον σύλλογό μας!

Από τη στιγμή που τα ωράρια παραμένουν αυστηρώς… αθλητικά, η βραδιά δεν κράτησε πολύ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, άλλωστε, έπρεπε το πρωί της Κυριακής να επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επικείμενου ματς με τη Βέροια. Άπαντες αποχώρησαν χαμογελαστοί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, με στόχο μία ακόμη «ερυθρόλευκη» χρονιά, γεμάτη τίτλους!

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε το σχετικό photostory, από την όμορφη «ερυθρόλευκη» βραδιά στο V’Ammos!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons