OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η αποστολή για την Παναχαϊκή...

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου, στην Πάτρα, με αντίπαλο την Παναχαϊκή (20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής. Έκαναν δύο διτέρματα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου αρχικά και εν συνεχεία σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με πιο γρήγορη ανάπτυξη και συνεχείς πάσες και εναλλαγές τις μπάλας. Παράλληλα, δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την Πάτρα. Αυτήν απαρτίζουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Ιωαννίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες ποδοσφαιριστές. Ατομικό έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και εν συνεχεία έκανε και ατομικό. Θεραπεία έκαναν οι Μάρκο Πάντελιτς και Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται ακόμη από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός προπόνησης. Οι εκτός αποστολής παίκτες θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο το πρωί, στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons