OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πέρασα υπέροχα...

Ο Πάμπλο Ορμπάϊθ μίλησε στην εφημερίδα Real για τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος των ερυθρολεύκων:

«Το σίγουρο είναι πως μου λείπει αρκετά ο Ολυμπιακός. Πέρασα υπέροχα και δεν το ξεχνώ. Στέλνω από καρδιάς μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους στην Ελλάδα και ειδικά στους οπαδούς και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού».

Για τους προσεχείς αγώνες με την Λεβάντε στο Europa League.

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ειλικρινά το πιστεύω. Αλλά η Λεβάντε είναι μία ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να προκριθεί ο Ολυμπιακός».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ως αντίπαλος των Πειραιωτών (σ.σ. αν προκριθεί ο Ολυμπιακός παίζει με μία εκ των Ρούμπιν Καζάν ή Ατλέτικο Μαδρίτης)

«Πραγματικά θα ήμουν ενθουσιασμένος να παίξω ξανά στο Καραϊσκάκη, έστω και ως αντίπαλος. Όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί αυτό. Ειδικά εμείς, έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το σίγουρο είναι πως εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό κόντρα στη Λεβάντε και μακάρι να βρεθούμε στους «16» της διοργάνωσης».

Για την παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας στο Champions League

«Έχω δει αρκετά ματς, ειδικά αυτά της Ευρώπης. Τα παιδιά τα πήγαν υπέροχα. Αγαπώ την ομάδα. Είναι δυνατοί και κάνουν μία εξαιρετική χρονιά φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει σπουδαίους παίκτες σε όλες τις θέσεις».

Για το γεγονός πως αρκετοί φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» τον νοσταλγούν

«Είναι φανταστικό. Πραγματικά χαίρομαι ν’ ακούω ότι ο κόσμος εκτιμά τη δουλειά που έκανα. Είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί. Κι επειδή μιλάμε για Ολυμπιακό, μία ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία. Είναι μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού και με θυμάται με καλό τρόπο ο κόσμος».

Για την περσινή πορεία της ομάδας του Βαλβέρδε στο Europa League

«Πραγματικά μπορούσαμε και αξίζαμε να περάσουμε, αλλά τα τελευταία λεπτά στο Καραϊσκάκη ήταν άσχημα. Χάσαμε όλοι τη συγκέντρωσή μας και μαζί μ’ αυτή και την πρόκριση. Κρίμα, μπορούσαμε να πάμε πιο μακριά».

Για τον Λιούμπομιρ Φέισα

«Για μένα είναι ένας παίκτης μεγάλης κλάσης. Είναι καλύτερος από μένα. Πιστεύω πως είναι ολοκληρωμένος. Έχει πραγματικά σπουδαίο μέλλον μπροστά του, τον εκτιμώ πολύ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons