OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε...

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων έφερε ένα ευχάριστο νέο για τους Πειραιώτες. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και η ερυθρόλευκη άμυνα δυναμώνει!

Το δώρο του Άγιου Βασίλη ήρθε νωρίτερα από την Πρωτοχρονιά για τον Ολυμπιακό και προκάλεσε πολλά χαμόγελα στο προπονητικό τιμ και σε ολόκληρη την ομάδα.
Ήρθε την πρώτη μέρα μετά την άδεια που είχε χορηγήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στους ποδοσφαιριστές του και λύνει σιγά σιγά τα χέρια του σε σχέση με τις επιλογές του στο κέντρο της άμυνας.

 Αναφερόμαστε στην επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στις προπονήσεις, μετά από περίπου έξι μήνες απραξίας, αλλά πολύ σκληρής δουλειάς μαζί με το επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο κεντρικός αμυντικός έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης και το ευχάριστο είναι πως έπαιξε λίγο χαλαρά στο δίτερμα της ομάδας.

Όπως και να 'χει, ο χρόνος της επιστροφής του πλησιάζει και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει σε λίγο καιρό στη διάθεσή του, ένα από τα πιο σημαντικά όπλα του. Αυτή είναι δίχως άλλο, η καλύτερη μεταγραφή που θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού επιστρέφει ο ηγέτης και η κολώνα της "ερυθρόλευκης" αμυντικής γραμμής. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πόσο δυναμώνουν οι Πειραιώτες στον οπισθοφυλακή και ιδιαίτερα τώρα που έρχεται το Europa League.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μανιάτης υπέστη κάκωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία. Οι Κοντρέρας και Χολέμπας δεν ήταν στου Ρέντη, όμως είχαν πάρει άδεια.

Κατά τ΄άλλα, οι Πειραιώτες έκαναν ασκήσεις τακτικής, κατοχής, ελέγχου της μπάλας και πρέσινγκ, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 16:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons