OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Προς παραμονή ο «Φέτφα»...Το... λιμάνι μου ο Ολυμπιακός...

Περισσότερο πιθανό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης παρά να δοθεί δανεικός. Αντίθετα είναι τα δεδομένα για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ξεκαθαρίζει του «Τόρο».

Πόντους κερδίζει η παραμονή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό. Αν και ήταν πιθανή η παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού (υπήρχαν άλλωστε και ενδιαφερόμενοι), ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που σήμερα κλείνει τα 22 του χρόνια, φαίνεται περισσότερο πιθανό να μείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν περίμενε την καλή εμφάνιση του «Φέτφα», που αποτέλεσε όαση στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, αλλά εκτιμά πως μπορεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Η απουσία του Τζαμέλ Αμπντούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Αντίθετα, πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Κάτι τέτοιο φέρεται να ζήτησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκτιμά πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να συναινέσει στο δανεισμό του.

Κρίσιμες μέρες για «Τόρο»

Όλα τα θέματα συμβολαίων του Ολυμπιακού δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί. Ακόμη και στις περιπτώσεις των Ρόι Κάρολ και Ράφικ Τζεμπούρ φαίνεται πως εκκρεμούν οι υπογραφές. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Βασίλης Τοροσίδης. Φαίνεται πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και μένει να φανεί αν είναι ικανή να εμποδίσει την ανανέωση της συνεργασίας τους, που κανονικά ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές του 2013.



Προτεραιότητα για την συνέχεια της καριέρας του Μάρκο Πάντελιτς, παραμένει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην «Βild»...

Την φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό, έχει ιδιαίτερα περιορισμένο ρόλο και μικρό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τις προτεραιότητες του Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική «Bild», τόνισε ότι «πρώτο λιμάνι μου παραμένει ο Ολυμπιακός. Το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό μου θα δω τι θέλουν από μένα».

Ο Σέρβος επιθετικός, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Χέρτα μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και απάντησε: «Δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Έχω την Χέρτα στην καρδιά μου και την υποστηρίζω. Σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολο να το φανταστώ, αλλά εγώ δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Αν υπάρχει κρούση θα το συζητήσουμε. Όπως είπα όμως, ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο λιμάνι μου».

Για την μικρή συμμετοχή που έχει την φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό, είπε: «Είμαι εδώ δύο χρόνια. Έχω πάρει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Έχω βάλει 25 γκολ σε 38 παιχνίδια. Αυτή την περίοδο, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κι άλλο πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για εμένα είναι δύσκολη στιγμή γιατί έχω παίξει λίγο. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι είμαι ένας επιθετικός που μπορεί να σκοράρει από το τίποτα. Ο Νέος προπονητής, όμως, από την Πορτογαλία, το βλέπει διαφορετικά. Πρέπει να το σεβαστώ. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Θα μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό. Να ακούσω τι θέλουν από εμένα. Στη συνέχεια θα δούμε. Όλα μπορούν να συμβούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons