OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η προπόνηση της Κυριακής...

Οι κακές καιρικές συνθήκες, οι οποίες επικρατούν εκ νέου από το πρωί της Κυριακής στο Λεκανοπέδιο, δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να γυμναστούν κανονικά, όπως τις προηγούμενες ημέρες. Το πρόγραμμα διήρκεσε λιγότερη ώρα, περίπου 45 λεπτά και περιελάμβανε μόνο ασκήσεις ενδυνάμωσης και δίτερμα.

Από αυτό απουσίασαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίδ Φουστέρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα που δεν προκαλούν ανησυχία, με ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο δεξιά και λαγονοψοΐτη δεξιά αντίστοιχα. Για προληπτικούς λόγους και μόνο, εξαιτίας και του βεβαρυμμένου τερέν του προπονητικού κέντρου, από τη διαρκή βροχόπτωση, οι δύο παίκτες προφυλάχθηκαν και έμειναν στο γυμναστήριο, για να μην επιβαρυνθούν.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε με το πρόγραμμα αποκατάστασής του δίχως να βγει στο βρεγμένο γήπεδο. Αποκατάσταση έκανε και ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία που ακολουθεί. Αύριο, αντί προπόνησης, στις 10:30 θα διεξαχθεί στο Ρέντη το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons