OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχραιμία στον Ολυμπιακό...

Με προβληματισμό μεν για την κακή εμφάνιση, αλλά παράλληλα με ψυχραιμία αντιμετώπισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μετά από 63 μέρες και είδαν ένα νικηφόρο σερί να σταματά στα 16 παιχνίδια (οκτώ για την Α1, επτά για την Ευρωλίγκα κι ένα για το Κύπελλο). «Καλύτερα που ήρθε νωρίς αυτή η ήττα», έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα».

Σε αντίθεση με τις ήττες από Αναντολού Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας, αυτή στη χώρα των Βάσκων δεν έφερε πανικό στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων». Όλοι μιλούν για μια κακή παρένθεση και εμφανίζονται βέβαιοι πως η ήττα αυτή θα συνεφέρει την ομάδα εν όψει της συνέχειας. Η αναμέτρηση με την Μπεσίκτας την επόμενη Παρασκευή προσφέρεται για επιστροφή στις επιτυχίες, αλλά ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με διαδοχικά δύσκολα ματς απέναντι σε Μπαρτσελόνα (εκτός στις 11/1), Σιένα (εντός στις 18/11), Μακάμπι (εκτός στις 24/1) και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (εντός στις 31/1), προτού ακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και ο τελικός του Κυπέλλου με τους «πράσινους» στις 10 Φεβρουαρίου.

Τα αίτια της ήττας

Ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια δεν κατάφερε να βρει ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ήταν ευάλωτος στο πικ εν ρολ, δεν εμπόδισε τις διεισδύσεις των γκαρντ της Κάχα Λαμποράλ και δεν βρήκε από εκεί ρυθμό και στο άλλο μισό του παρκέ. Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν παθητικό 67 πόντους στο δίμηνο της αγωνιστικής τους μεταμόρφωσης, ήτοι στα έξι τελευταία ματς της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, δέχτηκε χθες 82 πόντους.

Αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή βραδιά, με πρώτο τον Τζος Πάουελ ο οποίος δέχτηκε 19 πόντους (από τους συνολικά 25) του Ματσέι Λάμπε, αλλά και τους Έισι Λο και Βαγγέλη Μάντζαρη να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν τους γκαρντ των αντιπάλων, τη στιγμή που δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο (για λόγους τακτικής) ο Κώστας Σλούκας. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν βρήκε συμπαράσταση στην επίθεση πέραν του Πέρο Άντιτς, καθώς Πρίντεζης και Παπανικολάου βρέθηκαν σε μέτρια βραδιά, ενώ ο Χάινς αυτή τη φορά δεν τα έβγαλε πέρα με τους ψηλότερους σέντερ.

Με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της ο Γιώργος Μπαρτζώκας (που χθες είχε πολλά νεύρα, όπως φάνηκε και από όσα είπε στον Δημήτρη Μαυροειδή on camera σε ένα τάιμ άουτ μετά από χαμένο λέι απ του διεθνούς σέντερ) και οι συνεργάτες του θα στρώσουν την ομάδα στη δουλειά με στόχο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο δρόμο των επιτυχιών.

http://www.sport-fm.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons