OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Νηρέας Χαλανδρίου 9-1

Χαμόγελα σκόρπισαν οι νεανίδες του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Α1 πόλο γυναικών.

Οι μικρές του Χάρη Παυλίδη πήραν υψηλό βαθμό στο παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου και ειδικά στην άμυνα πέρασαν το τέστ με άριστα.

«Τα κορίτσια έπαιξαν με διάθεση. Αυτό φαίνεται ειδικότερα από την αμυντική μας λειτουργία. Στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα περισσότερα  παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Α1. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ομάδα νεανίδων. Θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν πολύ εφέτος. Η  ομάδα θα είναι διαφορετική στα δυσκολότερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με την παρουσία στην επτάδα και  των μεγαλύτερων, ηλικιακά,  πολιστριών» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού και η Ελευθερία Πλευρίτου είπε: «Είμαστε ικανοποιημένες που ξεκινήσαμε τη σεζόν με νίκη. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να εμφανιζόμαστε και πιο βελτιωμένες και να δικαιώσουμε όλους όσους πιστεύουν στο ταλέντο αυτής της ομάδας».

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-0, 1-0, 4-0

Ολυμπιακός: Χ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελ. Πλευρίτου 3, Σώρα 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου 2, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου 1, Καλαργυρού, Γαραντζιώτη, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.

Νηρέας Χαλ.: Επταημέρου, Σαμαρά, Μ. Βασιλακοπούλου, Βάσιλα, Πανουσάκη, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Θαλασσινίδου, Α. Βασιλακοπούλου, Β. Διαμαντοπούλου 1, Φέσκου, Μιχαηλίδου, Μητσάκου.

*Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι εμπειρότερες πολίστριές μας, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Μπαλωμενάκη και Καλαργυρού.

*Η δεύτερη αγωνιστική του 15ου πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου 2013 και η ομάδα μας θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons