OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-9...

Με μία καταπληκτική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε με 11-9 τη Βουλιαγμένη και είναι μόνος πρώτος στην Α1 πόλο Γυναικών.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη είπε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον και είχε τόσο δίκιο όσο ο… Γαλιλαίος, όταν είπε ότι η γη γυρίζει. Ήταν ένα πραγματικά απίθανο ματς, παθιασμένο όσο ένας απαγορευμένος έρωτας, με ποιότητα που παραπέμπει σε γαλλικό εργαστήριο αρωμάτος και με τακτική που θύμιζε σκακιστική μάχη άυπνων Ρώσων. Ο Ολυμπιακός τήρησε το αμυντικό σχέδιό του όσο μπορούσε, η Αλεξάνδρα Ασημάκη σπανίως πήρε μπάλα και φάνηκε ότι θα δυσκολέψει τη Βουλιαγμένη, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.

Τα δύο γκολ της Εύης Τετζαλίδου συνοδεύτηκαν από άλλο δύο της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, πριν πάρει την μπαγκέτα η Ελευθερία Πλευρίτου. Αυτό ήταν μόνο το σκοράρισμα διότι, παραδείγματος χάρη, η Μαργαρίτα Πλευρίτου που πέτυχε μόλις ένα, το οποίο έκανε το σκορ 10-7 και «σφράγισε» τη νίκη του Ολυμπικακού, ένα απίθανο γυριστό, ήταν σε όλο το παιχνίδι θαυμάσια και έκανε τη διαφορά για τις «ερυθρόλευκες». Η δική της ανθεκτικότητα έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στην αναμέτρηση.

Ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, στο οποίο έχει παράπονα από τον διαιτητή Σκαλοχωρίτη ο ΝΟΒ, ήταν η κατοχύρωση του γκολ της Βάσως Μαυρέλου στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, που έκανε το σκορ 9-7. Ο Ολυμπιακός, είναι η μόνη ομάδα στην Α1 πόλο Γυναικών χωρίς ήττα, πήρε τρεις βαθμούς διαφορά από τη Βουλιαγμένη, αν και θα μπορούσε η επικράτησή του να είναι άψογη, με τα δύο γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο 1,5 λεπτό της αναμέτρησης να μικραίνουν τη διαφορά και να μετατρέπουν το πειστικό 11-7 σε 11-9.

Τα οκτάλεπτα:3-2, 2-2, 3-2, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερία Πλευρίτου 3, Αβραμίδου 2, Τετζαλίδου 2, Μανωλιουδάκη 2, Μαυρέλου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2, Τσουκαλά 1, Λιόση 2, Γερόλυμου 1, Κουτέλη 1. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons