OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πανέτοιμοι για τη Λεβάντε....

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με την Ισπανική ομάδα στην πόλη της Βαλένθια.

Την τελευταία προπόνησή τους, εν Ελλάδι, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης στην Ισπανία, με αντίπαλο τη Λεβάντε, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκλειστικά στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο εν λόγω ματς, το οποίο είναι ιδιάζουσας σημασίας για τη συνέχεια της ομάδας μας στη διοργάνωση του Europa League.

Το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, με εναλλαγές αυτής και σκοράρισμα με σουτ σε μικρά τέρματα. Συνέχισαν την προπόνησή τους με ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και πίεσης προς τον αντίπαλο.
Αμέσως μετά, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με βάση το παιχνίδι της Λεβάντε. Εξειδικευμένη προπόνηση για ακόμη μία φορά από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μελετάει διαρκώς τον προσεχή αντίπαλο και τόνιζε διαρκώς στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν, με βάση τον τρόπο ανάπτυξης της Λεβάντε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στημένες φάσεις, ο Μίτσελ γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ισπνία, για το ματς με τη Λεβάντε. Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

• Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους συνέχισαν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ντρίσα Ντιακιτέ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο. Ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα ένιωσε ο Πάντελιτς και έκανε θεραπεία.

Διαγωνισμός για εισιτήρια του Ολυμπιακός - Λεβάντε


Το olympiacos.org, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας μας στο facebook, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στην Λεβάντε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:05.
 
Τι κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση!

1. Κάνετε Like τη επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook (πατήστε ΕΔΩ).
2. Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία σας στο tab Διαγωνισμός Europa League (δείτε την εικόνα που ακολουθεί).



* Οι 15 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:00 το μεσημέρι.
Καλή τύχη σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons