OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δεν το παρατάμε...

Η βαριά ήττα στο Λεβάντε προκάλεσε τεράστιο σοκ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στα αποδυτήρια, δεν υπήρχε έστω ένας που να είχε το... κουράγιο και τη θέληση να πει κάτι για ό,τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο του «Θιουτάτ ντε Βαλένθια».

Μάλιστα, το πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το τέλος του αγώνα ήταν η έκφραση στο πρόσωπο του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για το 3-0. Γενικότερα, πάντως, η εικόνα των αποδυτήριων ήταν τόσο «ξένη» και τέτοιας κατήφειας που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν καν να πουν το παραμικρό. Γι’ αυτό και μοναδικοί που επέλεξαν να πουν κάτι στους εκπροσώπους του Τύπου ήταν ο Τζιμπούρ και ο Κοντρέρας.

Κάποια στιγμή στον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα στους ποδοσφαιριστές και αρκέστηκε να μιλήσει μόνο με τον Μίτσελ και ορισμένους συνεργάτες του που βρίσκονταν στον χώρο. Ενώ στη συνέχεια αποχώρησε δίχως να πει το παραμικρό (αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν επέστρεψε με την αποστολή, έμεινε στην Ισπανία και θα επιστρέψει μόνος του, πιθανότατα σήμερα).

Ποια είναι η άποψη της διοίκησης του Ολυμπιακού για το χθεσινό αποτέλεσμα; Επίσημες πηγές των Πειραιωτών επισήμαιναν ότι «ξέρουμε πως είναι δύσκολο, αλλά όπως μας έβαλαν αυτοί τρία γκολ, μπορούμε να τους βάλουμε κι εμείς στη ρεβάνς. Δεν υπάρχει περίπτωση να το παρατήσουμε». Οι «ερυθρόλευκοι» παραδέχονταν ότι «κάναμε πολύ κακή εμφάνιση», αλλά σημείωναν επιπλέον πως ο διαιτητής ήταν τραγικός. Έδωσε μία ανύπαρκτη κόκκινη και δύο ανύπαρκτα πέναλτι, ενώ παράλληλα δεν έδωσε κόκκινη στη Λεβάντε στο δολοφονικό μαρκάρισμα του Ντιόπ.

http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons