OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Πάοκ 25-6....

Ρεσιτάλ έδωσε ο Ολυμπιακός στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για 24 λεπτά υπήρξε... καταιγιστικός, εξαφάνισε τις ελάχιστες ελπίδες των Θεσσαλονικιών και νίκησε με 25-6, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 πόλο  Ανδρών.

Σύνδρομο… Μονπελιέ έπιασε τον Ολυμπιακό και σε αυτήν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο να παίξουν γρήγορο και ρυθμικό πόλο, εντούτοις, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 3-1, η γρήγορη αποβολή με αντικατάσταση του Χρβόγε Κόλιανιν (έβρισε τον διαιτητή και αποβλήθηκε με αντικατάσταση, ενώ σημειώθηκε και στο φύλλο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι), ενδεχομένως να απορύθμισε τους «ερυθρόλευκους». Με δύο κακές αμυντικές επιλογές, δόθηκε η ευκαιρία στον Μανώλη Σολανάκη να σκοράρει. Νευρικότητα και νεύρα κυριαρχούσαν στην ομάδα, αλλά αυτή ήταν η τροφή που έβαλε, με την καλή έννοια, το τέρας σε λειτουργία.

Οι «ερυθρόλευκοι» αξιοποίησαν την εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους για να κολυμπήσουν στην κόντρα, έπαιξαν θαυμάσια τις λίγες επιθέσεις που είχαν στον παίκτη παραπάνω (5 στις 6 συνολικά). Εδειξαν ελάχιστα επηρεασμένοι από το πενθήμερο ρεπό και αυτό δεν τους κόστισε καθόλου σε ρυθμό, με αποτέλεσμα να φθάσουν σε μία πολύ άνετη επικράτηση. Μάλιστα, πέτυχαν και το υψηλότερο ενεργητικό της σεζόν, ενώ έπαιξαν και οι δύο μικροί, ο Τζώρτζης και ο Αργυρόπουλος. Ο πρώτος έβαλε τρία γκολ σε λιγότερα από δύο λεπτά, για να κάνει ατομικό ρεκόρ με την ανδρική ομάδα. Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι εκείνο με τον ΝΟ Χανίων, για τη 13η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 5-1, 8-1, 7-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Καπότσης 3, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Μπλάνης 2, Ντόσκας 2, Δερβίσης 1, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 5, Σχίζας 1, Φλώρος, Τζώρτζης 3, Αργυρόπουλος.

ΠΑΟΚ: Κεχαγιάς, Σαρησάββας 1, Μιτελούδης, Αβραάμ Αληχανίδης 1, Παππάς, Σιταρένιος, Κόλιανιν, Βασίλης Αληχανίδης, Προσινικλής, Χρυσοσπάθης 2, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Σολανάκης 2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons