OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

"Αυτή είναι η συμφωνία Ολυμπιακού-Μίτσελ"...

Δημοσίευμα της "As" αποκαλύπτει λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μίτσελ. Το χρήματα για κάθε χρόνο συμβολαίου, οι συνεργάτες του 50άχρονου προπονητή, αλλά και η επίσημη παρουσίαση την προσεχή Δευτέρα (4/2).

 Ο ισπανικός Τύπος θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ. Μάλιστα, προχώρησε σε λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Tο μεσημέρι της Παρασκευής (1/2), ο ισπανικός Τύπος έκανε γνωστή τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ελλάδας, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Λίγες ώρες αργότερα, η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα "Αs" προχώρησε σε λεπτομέρειες του "deal" ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είναι προφανές πως ο ισπανικός Τύπος έχει απευθείας πληροφόρηση από το περιβάλλον του 50άχρονου τεχνικού, την ώρα που ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη συμφωνίας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της "As" αναφέρει ότι ο Μίτσελ θα παρουσιαστεί επίσημα από τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (4/2), ενώ θα εισπράττει 1.300.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Πρώτα, βέβαια, θα δει τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το απόγευμα της Κυριακής (3/2, 17:15).

Παράλληλα, στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι ο Ισπανός προπονητής θα φέρει μαζί του τρεις βοηθούς: τον Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο, ο οποίος αγωνίστηκε ως παίκτης στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2006/07. Ο Βίκτορ ήταν βοηθός του Μίτσελ τόσο στη Χετάφε όσο και τη Σεβίλλη. Παράλληλα, ο Μίτσελ θα φέρει έναν γυμναστή και έναν αναλυτή αγώνων, ενώ ο Ισπανός τεχνικός αποδέχθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού προκειμένου ο Αντώνης Νικοπολίδης να είναι ο πρώτος βοηθός στο προπονητικό επιτελείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons