OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τα πάντα για τον κόσμο μας...

Το σύνθημα για τις εναπομείνασες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έδωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. 

 Τον καλύτερό τους εαυτό για να δώσουν χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ύστερα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

«Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Και πρέπει να δείξουμε ξανά σε όλους τους φιλάθλους μας ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στην εφημερίδα «Stadio by Metro»

Ποια είναι η εικόνα που εσύ έχεις σχηματίσει για τον Άρη;

«Είναι μια νεανική ομάδα, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι καλά ότι στο πρώτο μεταξύ μας ματς, στο φετινό πρωτάθλημα, μακριά από την έδρα μας, μας είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Για αυτό τον λόγο πρέπει να παίξουμε με καρδιά σε αυτό τον αγώνα, να κάνουμε ένα καλό ματς. Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλουμε, για την ακρίβεια να κάνουμε τα πάντα για αυτό τον κόσμο και αυτό θα γίνει»!

Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός έχει τα ψυχικά αποθέματα για να στραφεί αμέσως στο παιχνίδι με τον Άρη, αφήνοντας πίσω την Ευρώπη;

«Όπως και να το σκεφτούμε, δεν έχουμε επιλογή, έτσι δεν είναι; Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, με ένα καλό σκορ, και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν πήγε καλά στην ευρωπαϊκή μας προσπάθεια στο Europa League. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επανέλθουμε στις επιτυχίες, αφού είμαστε ο Ολυμπιακός! Και πρέπει να δείξουμε ξανά σε όλους τους φιλάθλους μας ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα»!

Προσωπικά θεωρείς ότι είσαι έτοιμος, σωματικά και ψυχολογικά, να επανέλθεις στην ενδεκάδα μετά την απουσία σου από το τελευταίο ματς;

«Φυσικά! Πάντα είμαι έτοιμος να μπω να παίξω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι είμαι πολύ καλά εδώ που είμαι, ότι νιώθω πολύ όμορφα σε αυτή την ομάδα και ότι στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το καλό του Ολυμπιακού»!

Σε ό,τι αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας, ποια είναι τα στοιχεία που εσύ εντοπίζεις και σου αρέσουν, σε σχέση με την προετοιμασία που κάνετε;

«Ο κ. Μίτσελ είναι μόλις τρεις εβδομάδες μαζί μας. Είναι κρίμα, όπως και άδικο, να κρίνεται για κάτι που μπορεί να μην πηγαίνει καλά στην ομάδα. Είναι πολύ νωρίς και για εμένα να αντιληφθώ πλήρως τον τρόπο με τον οποίο “δένει” ο κ. Μίτσελ όλους εμάς τους παίκτες. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί περισσότερο σε βάθος χρόνου. Μου αρέσει η φιλοσοφία του, είναι κάτι με το οποίο νιώθω “οικεία”, αφού μοιάζει αρκετά με τη φιλοσοφία που γνωρίσαμε με τον κ. Βαλβέρδε.

Δεν κάνω σύγκριση, σε καμία περίπτωση, απλώς επισημαίνω ένα κοινό στοιχείο, το οποίο μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι Ισπανός, άλλωστε. Εμείς θα προσπαθήσουμε πολύ να ανταποκριθούμε στο μέγιστο σε αυτά που μας ζητάει καθημερινά στις προπονήσεις και μέσα στους αγώνες και να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι με τον κ. Μίτσελ τώρα στο τιμόνι έχουμε ακόμη δύο στόχους να κυνηγήσουμε πριν τελειώσει η χρόνια: το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τα οποία θέλουμε να κατακτήσουμε
».

Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού παίρνουν με τον κ. Μίτσε την ευκαιρία τους στην ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον σύλλογο εν γένει;

«Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό αυτό. Για την πρώτη ομάδα, να έχει νέα παιδιά, αλλά και για όλο το σύστημα που δουλεύει από πίσω, τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Βλέπουν ότι κ. Μίτσελ έχει στο μυαλό του νεαρά παιδιά, ότι μπορεί να τους δώσει την ευκαιρία, και εκείνοι να παίρνουν θάρρος να δουλεύουν ακόμη περισσότερο. Πρέπει να ακούνε τα νέα παιδιά, να δουλεύουν. Έχουμε πολλά παιδιά με ποιότητα και δυνατότητες να διακριθούν και να παίξουν και στην πρώτη ομάδα. Και ξέρουν ότι με τον κ. Μίτσελ μπορούν να πάρουν τις ευκαιρίες που θέλουν».

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ακολουθεί εκείνο με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για το Κύπελλο. Θεωρείς ότι η ομάδας μπορεί να πάρει τη νίκη εκεί και παράλληλα το αβαντάζ για τη ρεβάνς;

«Φυσικά και το πιστεύω. Είμαστε ο Ολυμπιακός, μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλο και να το επιβεβαιώσουμε αυτό και με νίκη. Πριν από αυτό, όμως, οφείλουμε να κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Άρη. Να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς και, ανακτώντας τις ψυχικές μας δυνάμεις, να προχωρήσουμε στη συνέχεια και στο Κύπελλο». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons