OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«ΑΘΑΝΑΤΟΙ»...

Δάκρυσε το Λιμάνι. Σχεδόν 32 χρόνια μετά από εκείνη την αποφράδα ημέρα, όπου 21 ψυχές έχασαν τη ζωή τους στη Θύρα 7, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο προκειμένου να τιμηθούν οι νεκροί. Ήδη από νωρίς, πλήθος κόσμου παρευρίσκονταν στον Ναό και κατέθετε στεφάνια, ενώ σύσσωμη παρευρέθηκε και η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Τόσο το ποδοσφαιρικό όσο και το μπασκετικό, όπως επίσης τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου ήταν εκεί για τα 21 αδέρφια μας, τα οποία δεν ξεχνιούνται όσος καιρός και αν περάσει.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκεί, όπως και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και τίμησαν με την παρουσία τους τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους για την ομάδα που αγάπησαν περισσότερο και από τον εαυτό τους. Ο κόσμος από τη μεριά του, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι έδινε και αυτός συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων, με την κ. Τουμανίδου να τονίζει χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που είναι πάντα κοντά μας, καθώς τότε συνέβη μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», ήταν το σύνθημα που δόνησε τον Ναό, που κατά την αναφώνηση των ονομάτων των θυμάτων, ακουγόταν από όλους «Παρών».

Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος, ενώ αξίζει να τονιστεί πως το στεφάνι της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ο ίδιος ο πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης. Στεφάνι κατατέθηκε και από τον πρέοδρο της ΕΠΣ Πειραιά κ. Στέλιο Μπρατσιώλη.

Το μνημόσυνο ολοκληρώθηκε κατά τις 13:30, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού, να μην συμβεί ποτέ στο μέλλον και σε κανένα γήπεδο παρόμοια τραγωδία!

Ο κόσμος και οι αθλητές του Ολυμπιακού τίμησαν με την παρουσία τους τα θύματα της Θύρας 7 και η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να τους δίνεται, είναι οι τίτλοι που πρέπει να αφιερώνονται σε αυτούς.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)
Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών)
Ηλίας Παναγούλης (17 ετών)
Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών)
Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών)
Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών)
Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών)
Νίκος Φίλος (19 ετών)
Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών)
Βασίλης Μάχας (20 ετών)
Ευστράτιος Πούπος (20 ετών)
Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών)
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23 ετών)
Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών)
Κώστας Καρανικόλας (26 ετών)
Μιχάλης Μάρκου (27 ετών)
Κώστας Μπίλας (28 ετών)
Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών)
Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών)
Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών)
Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons