OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η προπόνηση της Παρασκευής... «Μακάρι να φτάσω τα 200 γκολ»...

Την προτελευταία τους προπόνηση, πριν το μεθαυριανό ματς με τον Ατρόμητο, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού. Σε αυτή υπήρξαν και ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα νέα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Το ίδιο και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και ακολούθησε πλήρως το πρόγραμμα της ομάδας.

Αντίθετα, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Ο Κολομβιανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού. Ο τραυματισμός αυτός θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου 2 με 3 εβδομάδες.

Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30.

«Μακάρι να φτάσω τα 200 γκολ»

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ βραβεύτηκε από τη Vodafone για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα και τόνισε ότι στόχος του είναι να βάλει άλλα τόσα!

Ακόμη ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα έχει στο ενεργητικό του ο Ραφίκ Τζιμπούρ! Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει φτάσει τα 100 γκολ στην Ελλάδα, κάτι που πέτυχε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού! Η Vodafone, χορηγός εταιρεία της ομάδας μας, τον βράβευσε στο κατάστημά της στο Athens Metro Mall, για αυτή του την επιτυχία.

Ο Αλγερινός στράικερ είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο κατάστημα για να φωτογραφηθούν μαζί του, να πάρουν αυτόγραφα και να του ευχηθούν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Τζιμπούρ ευχαρίστησε τη Vodafone για τη βράβευση αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως στόχος του είναι να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ στο μέλλον και να φτάσει τα 200!

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος, μακάρι να φτάσω και στα 200 γκολ. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Το είχα δηλώσει πάρα πολλές φορές, αυτή ήταν η επιθυμία μου, να μείνω στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο του διακρίσεις κι επιτυχίες».

Για τις μάχες με τη Λεβάντε είπε: «Ακόμα είναι νωρίς, αλλά νομίζω, όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, ότι αν παίξουμε σοβαρά και αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια όπως τους αγώνες του Champions League, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Τζιμπούρ δήλωσε για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Έχω δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο και μένω στον Ολυμπιακό. Είχα πολλές προσφορές, αλλά ήθελα να μείνω εδώ».

Για ένα θέμα που προέκυψε με την εφορία, ήταν καθησυχαστικός: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη, θα διορθωθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons