OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μεταγραφική σύσκεψη στου Ρέντη...

Ο άδοξος αποκλεισμός από την Λεβάντε με δύο ήττες και οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού έχει βάλει άπαντες σε εγρήγορση στο μεγάλο λιμάνι και την Παρασκευή υπήρξε σύσκεψη για το μεταγραφικό πλάνο των πρωταθλητών.

Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκονται οι πάντες στον Ολυμπαικό μετά τον άδοξο αποκλεισμό που γνώρισ εη ομάδα από την Λεβάντε, αλλά και τιε έντονες αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου του Ολυμπαικού κατά την διάρκεια και ματά τη ολοκλήρωση του επαναληπτικού με την ισπανική ομάδα.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο άπαντες τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού κι έτσι, την Παρασκευή υπήρξε σύσκεψη για το μεταγραφικό πλάνο των πρωταθλητών.

Ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη  στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου μαζί με τους Κοβάσεβιτς, Λορένθο, αλλά και Μίτσελ, συζήτησαν για αρκετή ώρα, σχετικά με τις μεταγραφικές προτεραιότητες των «ερυθρολεύκων». Οι τέσσερις άνδρες άρχισαν ήδη να ετοιμάζουν το πλάνο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος ενόψει του καλοκαιριού, μέσω του οποίου θα προσπαθήσουν να... εκμηδενίσουν τα λάθη.

Αποφάσεις βέβαια ακόμα δεν έχουν παρθεί και το πλάνο πάνω στο οποίο θα πορευτεί ο Ολυμπιακός θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον «Γαύρο», αφού θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει την αξιολόγηση του ρόστερ ο Ισπανός τεχνικός. Εκείνο πάντως που θέλουν οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρολεύκων», είναι να τελειώσουν πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία όλες οι υποθέσεις, ώστε ο Μίτσελ να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και να παρουσιάσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons