OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 (Brito 1') (Djebbour 9') (Abdoun 44') (Κaragounis 48') (Dimoutsos 80')

Την χειρότερη φετινή του εμφάνση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός παρουσία του Μίτσελ, χάνοντας από τον ψυχωμένο Ατρόμητο με 3-2, με τους Περιστεριώτες να σπάνε το αήττητο των «ερυθρόλευκων».

 TEΛΙΚΟ 2-3

80' Γκολ για τον Ατρόμητο με τον Δημούτσο... Μεγάλη ανατροπή από τον Ατρόμητο και οι πρώτες αποδοκιμασίες είναι γεγονός στο Φάληρο.

48' Φανταστικό γκολ από τον Καραγκούνη του Ατρόμητου... Ένα μακρινό σουτ από τον Καραγκούνη, ο Μέγιερι δεν μπορεί να αντιδράσει και ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκροτεί έντονα τον μέσο του Ατρόμητου.


HMIXΡONO 2-1

44' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Αμπντούν. Ο Αλγερινός εκτέλεσε, ο Ράντμαν αποκρούσει, αλλά στο ριμπάουντ κάνει το 2-1 ο Αμπντούν.

43' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό...

9' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τζεμπούρ...Γρήγορη απάντηση από τον Ολυμπιακό. Ωραία κίνηση του Μήτρογλου, κάνει το γύρισμα, πετάγεται ο Τζεμπούρ, πλασάρει, ο Ράντμαν διώχνει, αλλά στο ριμπάουντ, ένα άγγιγμα αρκεί από τον Τζεμπούρ για να κάνει το 1-1.

1' Γκολ για τον Ατρόμητο με τον Μπρίτο...Πρώτη επίθεση στο παιχνίδι για τους Περιστεριώτες, ο Πίτου Γκαρσία κάνει παράλληλη μπαλιά, ο Δημούτσος γυρίζει, ο Καραμάνος στρώνει στον Μπρίτο και εκείνος πλασάρει για να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ.


Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού... Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου.

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης, Ουντότζι, Καραμάνος.

Διάταξη 4-3-3 για τους "ερυθρόλευκους". Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Ντιακιτέ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό και οι Μανωλάς και Κοντρέρας στο κέντρο της...

Οι Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάντο στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Αμπντούν, Τζεμπούρ και Μήτρογλου στην επίθεση.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός θα δει από κοντά τη νέα του ομάδα στο ματς με τον Ατρόμητο και μετά θα δειπνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο. 

Ο Μίτσελ αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» και ουσιαστικά απευθείας θα πάει το Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons