OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η αποστολή για τον ΠΑΣ...

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν πολλές ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελική προσπάθεια. Στη συνέχεια έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στις στημένες φάσεις, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και δεν είχε κανένα απρόοπτο, ο κ. Μίτσελ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Μεταξύ αυτών και δύο νεαροί από την ομάδα Νέων του συλλόγου μας.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής (Γιαννιώτης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο, Μοδέστο, Φουστέρ, Βλαχοδήμος) θα κάνουν προπόνηση και φυσιοθεραπεία αύριο το πρωί στις 10:30. Ο Λυκογιάννης συμμετέχει στις προπονήσεις τις ομάδας Νέων, για το επερχόμενο ματς στο Καραϊσκάκη, με την Άντερλεχτ, για το NextGen Series.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons