OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μίτσελ θα πετύχει σίγουρα στον Ολυμπιακό...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μίτσελ ο τεχνικός της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού στην Ισπανία την Πέμπτη για το Europa League. 

Πεπεισμένος ότι το έργο της Λεβάντε απέναντι στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, εμφανίστηκε ο Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου. Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ και δήλωσε βέβαιος ότι θα πετύχει στην Ελλάδα.

«Εγώ τον Μίτσελ τον ξέρω από παλιά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό αν και έχει πολύ δύσκολο έργο γιατί είναι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο Μαρτίνες. Ερωτηθείς για το αν οι «ερυθρόλευκοι» του… χτύπησαν την πόρτα όταν αναζητούσαν προπονητή, είπε: «Απευθείας με τον Ολυμπιακό δεν είχα μιλήσει, είχα συμβόλαιο με την Λεβάντε έτσι και αλλιώς».

Όσο για τα πλάνα του για το ματς, τόνισε: «Εγώ θέλω να κάνω όσο πιο δύσκολη μπορώ την ζωή του Ολυμπιακού. Κάποιες αλλαγές σίγουρα θα υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, είναι ευκαιρία για μας και θέλουμε να διασκεδάσουμε το ματς ενώ στόχος μας είναι η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Από την μεριά του ο Ομπαφέμι Μάρτινς, σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Στόχος μας είναι η νίκη». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons