OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Το μυαλό στη Λεβάντε...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δουλεύουν εντατικά στο Ρέντη, βλέποντας μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Εξειδικευμένη δουλειά, προσαρμοσμένη επάνω στο παιχνίδι της Λεβάντε, έχουν αρχίσει ήδη από την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μίτσελ, έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα της προπόνησης επάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γεγονός που δείχνει για ακόμη μία φορά ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλές ασκήσεις τακτικής. Δούλεψαν πολύ τόσο στην επιθετική όσο και την αμυντική τους λειτουργία. Ο Μίτσελ ανέλυε συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο παίζει η Λεβάντε, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ακριβώς αυτά που πρέπει, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου, σε άμυνα και επίθεση.

Κύριο ρόλο στη σημερινή προπόνηση είχαν οι αντιδράσεις των παικτών, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, όταν «έκλεβαν» ή έχαναν την μπάλα από τον αντίπαλο και έπρεπε να βγουν άμεσα στην «κόντρα» ή να αμυνθούν. Παράλληλα, δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από το τέρμα μέχρι το κέντρο του γηπέδου, με τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Οι επιθετικογενείς, στην άλλη πλευρά, έκαναν αντίστοιχα ανάπτυξη του παιχνιδιού και τελειώματα φάσεων.

Εν μέσω όλων αυτών, πάντα με σειρά και με «τάξη» στον τρόπο διεξαγωγής των ασκήσεων, έγινε δουλειά και στις στημένες μπάλες. Από κόρνερ και φάουλ, οι επιτιθέμενοι έκαναν τις ενέργειες που έπρεπε για να σκοράρουν και αμυνόμενοι για να «καθαρίσουν» τη φάση και να βγουν ασφαλώς και γρήγορα στην επίθεση.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, οι Χουάν Πάμπλο Πίνο και Νταβίδ Φουστέρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασής τους, με θεραπεία και έντονο ατομικό στο γήπεδο. Ο Ντρίσα Ντιακιτέ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά και δεν προπονήθηκε. Έκανε θεραπεία και αναμένεται ξανά να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί ο χρόνος που θα χρειαστεί να απέχει από το κανονικό πρόγραμμα.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 18:00, ενώ την Τετάρτη θα αναχωρήσουν για την Ισπανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons