OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το πρόγραμμα της Τετάρτης...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα.

Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη συνέχισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτή συμμετείχαν ξανά νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του συλλόγου μας. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στην τεχνική τους, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Έκαναν σύνθετες ασκήσεις, με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας, αλλά και θέσεων, δουλεύοντας παράλληλα στην κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο.

Στο τέλος του προγράμματος έπαιξαν διπλό, σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ και παίρνοντας εναλλάξ θέση στο γήπεδο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, το ίδιο και η ανάπτυξη, αλλά και τα τελειώματα των φάσεων, αφού στόχος ήταν το άμεσο γκολ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις και τον προπονητή της ομάδας μας Μίτσελ να «τα λέει» με αρκετούς παίκτες, δίνοντας οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο, αλλά και το γήπεδο.

Ο Λεάντρο Γκρέκο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και σήμερα ακολούθησε ατομικό. Το ίδιο και ο Νταβίδ Φουστέρ, κάνοντας και θεραπεία. 

Ο Ρόι Κάρολ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ το ίδιο με τον Βορειοϊρλανδό πορτιέρο έκανε και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διπλή προπόνηση, στις 10:30 και στις 18:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons