OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται και… φέρνει χαφ...

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται το μεσημέρι ο Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να έχει συζητήσει ήδη μεταγραφικά θέματα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Δύο χαφ, έναν «κόφτη» και ένα «δεκάρι», έχει ζητήσει ο Ισπανός. 

Το τυπικό μέρος της πρόσληψης του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει το αεροπλάνο σήμερα το πρωί από την Ισπανία και θα ταξιδέψει για την Ελλάδα μαζί με τους τρεις συνεργάτες (έναν βοηθό, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή των αντίπαλων ομάδων) και τον μάνατζέρ του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 2,5 ετών (1,5+1) και οι ετήσιες απολαβές του 50χρονου προπονητή θα φτάσουν το 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα κόντρα στον Ατρόμητο από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ενδέχεται να συναντήσει πριν από την έναρξη του αγώνα και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για το κομμάτι που αφορά την καλύτερη λειτουργία της ομάδας υπό τις οδηγίες του και το πλάνο που θα θέσει σε εφαρμογή από την αυριανή κιόλας μέρα.

Μάλιστα, οι συζητήσεις του Ισπανού με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι τόσο προχωρημένες που έχουν φτάσει να έχουν μιλήσει και για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο 49χρονος προπονητής ζήτησε και πήρε τον πρώτο λόγο για τις κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος το ερχόμενο καλοκαίρι. Το δημοσίευμα αναφέρεται σε συγκεκριμένες θέσεις και πρόκειται για αμυντικό χαφ και «δεκάρι».

Μάλιστα, ο Μίτσελ φέρεται να επιθυμεί να γίνουν δύο μεταγραφές υψηλού επιπέδου, αφού θεωρεί ότι ο επιθετικός και ο ανασταλτικός μέσος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό προφίλ μιας ομάδας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons