OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνέχεια στην προετοιμασία... Παρών ο Ολυμπιακός στη Γ.Σ. του ECA...

Χωρίς τους τραυματίες Κάρολ, Πίνο, Φουστέρ, αλλά και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το προσεχές ματς Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ρόι Κάρολ έκανε θεραπεία και ατομικό, όπως και οι Χουάν Πάμπλο Πίνο και Νταβίδ Φουστέρ. Ο Λεάντρο Γκρέκο έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο, με τρέξιμο, ασκήσεις και μπάλα. Στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει να «μπει» με την ομάδα.

Το πρόγραμμα είχε δουλειά στην τακτική, με τους επιθετικογενείς και τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές να δουλεύουν ξεχωριστά και τον Μίτσελ να δίνει διαρκώς οδηγίες για να εκτελούνται σωστά οι ασκήσεις.

Η σημερινή ημέρα θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 18:00.

http://www.olympiacos.org/


Παρών ο Ολυμπιακός στη Γ.Σ. του ECA...

Η ομάδα μας συμμετείχε ενεργά στις εργασίες των εκπροσώπων κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος και ο Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Διεθνών Θεμάτων της Π.Α.Ε. κ. Θόδωρος Γιαννίκος, Μέλος του Δ.Σ. του European Club Association, εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη Γενική Συνέλευση του ECA που έγινε χθες στην Ντόχα του Κατάρ.

Οι Εκπρόσωποι των 103 σημαντικότερων ευρωπαϊκών ομάδων παραβρέθηκαν στην πρώτη εκτός Ευρώπης Γ.Σ. προκειμένου να γνωρίσουν το Κατάρ και το πρόγραμμά του για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022.

Χθες στο Δ.Σ. του ECA έγινε παρουσίαση του προγράμματος για το Κατάρ 2022 από τον Γ.Γ. του Supreme Committee Qatar 2022, και στη συνέχεια, στο πλαίσιο της Γ.Σ., ο κ. Θόδωρος Γιαννίκος, ως επικεφαλής της Νομικής Ομάδας του ECA που επεξεργάστηκε την τροποποίηση του Καταστατικού του, παρουσίασε στη Γ.Σ. το νέο Καταστατικό το οποίο υιοθετήθηκε παμψηφεί.

O εκπρόσωπος του Ολυμπιακού συμμετείχε στην ομάδα εργασίας με τους εκπροσώπους των 45 εκ των σημαντικότερων ομάδων από την Ασία, την Αφρική την Αυστραλία και την Αμερικανική ήπειρο για την εδραίωση συνεργασίας του ECA με τις ομάδες από τις άλλες ηπείρους.

Σημειώνεται ότι στο 15μελες Δ.Σ. του ECA συμμετέχει ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού μαζί με τους Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε της Μπάγερν (Πρόεδρος του ECA), τον Πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, τους εκπροσώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μίλαν, της Γιουβέντους, της Άρσεναλ, της Λυών, της Πόρτο, της Άλκμααρ, της ΤΣΣΚΑ, της Σπάρτα Πράγας, της Άντερλεχτ και της Εκρανάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons