OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μακάρι να ξυπνήσει το τέρας...

Αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς με την Λεβάντε εμφανίστηκε ο Μίτσελ, ο οποίος ευχήθηκε να ξυπνήσει το τέρας στους ποδοσφαιριστές του, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως προηγείται το ματς με την Ξάνθη. "Επαναστάτης ο κόσμος της ομάδας", είπε ο Ισπανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στην κάμερα της "Nova"...

Πόσο δύσκολο είναι το έργο σας να ανασυντάξετε την ομάδα, μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με την Λεβάντε;
"Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Αν θέλουμε να είμαστε μία μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε σε μία νίκη, ούτε σε μία μεγάλη ήττα. Αν θέλουμε να προχωράμε μπροστά".

Πιο δύσκολη είναι η ψυχολογική στήριξη των ποδοσφαιριστών σας, ή η διόρθωση αγωνιστικών λαθών που εντοπίσατε στην Ισπανία;
"Το πιο δύσκολο είναι να δεχθούμε το λάθος που κάναμε και να μάθουμε από αυτό, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουμε για να μην μας συμβεί ξανά το ίδιο, αν θέλουμε να παίζουμε σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Στην Ελλάδα είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εμάς. Όταν, όμως, παίζουμε στην Ευρώπη είμαστε μία ακόμη ομάδα. Πρέπει να παλεύουμε πάντα για το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αντίστοιχη φράση στην Ισπανία, αλλά στην Ελλάδα λέμε πως το «πληγωμένο θηρίο» -στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός- είναι πιο επικίνδυνο για τον αντίπαλο. Ποια είναι η άποψή σας;
"Μακάρι να ξύπνησε το τέρας μέσα μας. Μακάρι να συμβαίνει αυτό και να το χρησιμοποιήσουμε αυτό. Διότι δεν μπορούμε να σταθούμε στο γεγονός ότι στην Ελλάδα είμαστε οι πρωταθλητές και η καλύτερη ομάδα. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει στην Ευρώπη να δείξουμε πολλά περισσότερα πράγματα".

Προηγείται ο αγώνας της Ξάνθης, αλλά ο κόσμος έχει στο μυαλό του και τη ρεβάνς με την Λεβάντε. Πιστεύετε στα ποδοσφαιρικά θαύματα;
"Πιστεύω στα θαύματα. Όμως πρώτα πρέπει να παίξουμε στην Ξάνθη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο για εμάς να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, ώστε να το χρησιμοποιήσουμε ως προετοιμασία μας πριν απ' το παιχνίδι με την Λεβάντε".

Για την Ξάνθη τι εικόνα έχετε; Προέρχεται από θετικά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.
"Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλή θέση στη βαθμολογία. Έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όντως, έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα. Θα γίνει ένα ματς σε έναν ωραίο αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος έχει επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση, όπως ο Μαρίν ή ο Σμιθ, αλλά και στα άκρα. Πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι".

Θα ήθελα και ένα σχόλιο για τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν στην Ισπανία και παρά την εικόνα της ομάδας την ενίσχυσε έως το τέλος. Μάλιστα και στην Ξάνθη θα είναι σημαντική η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού.
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Ήταν απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο υποστήριξε την ομάδα στην Ισπανία, παρόλο που δεν έπαιζε καλά. Στήριξε την ομάδα και την ενθάρρυνε για 90 ολόκληρα λεπτά. Έδωσε ένα καλό μάθημα σε εμένα και στους ποδοσφαιριστές, γιατί ο κόσμος μας έδειξε ότι δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ και να προσπαθούμε έως το τέλος. Είναι φίλαθλοι οι οποίοι μας δίνουν ένα καλό μάθημα. Πρέπει να τους ακολουθήσουμε και εμείς. Με την καλή έννοια, είναι επαναστάτες".

Και μία διευκρίνιση αναφορικά με τους τραυματίες. Πότε θα είναι στη διάθεσή σας οι Φουστέρ, Πίνο και Ντιακιτέ;
"Ελπίζω να γίνουν σύντομα όλοι καλά. Επίσης, είναι και ο Πάντελιτς εκτός. Θα προτιμούσα να είχα το αντίθετο πρόβλημα. Να μην ήξερα ποιον να διαλέξω για να αφήσω εκτός. Πιστεύω ότι ο Φουστέρ θα χρειαστεί δέκα ημέρες ακόμη. Ελπίζω να γίνει το συντομότερο καλά για να τον έχουμε για το παιχνίδι του κυπέλλου".

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons