OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - ΝΟ Χανίων 18-2...

Με 18-2 νίκησε ο Ολυμπιακός τον ΝΟ Χανίων για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών σε ένα μονόπλευρο ματς, το οποίο κράτησε 53 λεπτά και στο οποίο δεν σημειώθηκε κάποια αποβολή!

Με τον Κώστα Μουρίκη να συμπεριλαμβάνεται την τελευταία στιγμή στην αποστολή του Ολυμπιακού, που σημαίνει ότι η ποινή του για το πειθαρχικό παράπτωμα εξαντλήθηκε στο ένα παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον ΝΟ Χανίων προσπαθώντας να βρει το γνώριμο τέμπο του σε αυτές τις αναμετρήσεις. Να παίζει γρήγορα, κάτι που θα ήταν προϊόν της καλής του άμυνας. Πράγματι, με το πρες στην αμυντική κόντρα κράτησε τα Χανιά πολύ μακριά από τον χώρο άμυνάς του, ωστόσο ήταν ένα κλικ πιο βιαστικός απ’ ό,τι έπρεπε στην επίθεση. Ωστόσο, ήταν περισσότερο θέμα χρόνου να ανοίξει το σκορ και να μη σταματήσει ο Ολυμπιακός να σκοράρει, αλλά και προσωπικής ποιότητας, μια και ο Γιάννης Φουντούλης ήταν εκείνος που πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ στο οκτάλεπτο.

Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν κάποια όμορφα στιγμιότυπα, σκοράροντας αρκετά γκολ στην κόντρα με θαυμάσιες συνεργασίες. Οι παίκτες επέδειξαν πάθος και ένταση, δείχνοντας σε καλό στάδιο εγρήγορσης για τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League, έστω και χωρίς τους Νικόλα Δεληγιάννη, Δημήτρη Μάζη και Τάσο Σχίζα στην αποστολή. Έπαιξαν και οι τέσσερις μικροί της ομάδας, ο Λιαπάκης, ο Πέττας, ο Αργυρόπουλος και ο Καλογεράκος. Ένας λόγος για τον οποίο αξίζει κάποιος να θυμάται αυτό το παιχνίδι, είναι ότι δεν δόθηκε καμία αποβολή.

Ο Γιάννης Φουντούλης έβαλε 7 γκολ και έφθασε τα 50 στο πρωτάθλημα, οδηγώντας με άνεση την κούρσα των σκόρερ. Ο Ολυμπιακός έκανε το 13 στα 13 στην Α1.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 7-1, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φλώρος, Δελακάς 1, Λιαπάκης, Δερβίσης, Φουντούλης 7, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 4, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 2, Πέττας, Καλογεράκος, Αργυρόπουλος. 

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: Γαλανίδης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 1, Δασκαλάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Χατζιδάκης, Βιζυράκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης 1, Μιγιάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons