OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αβαντάζ για Ολυμπιακό ο Μίτσελ...

Στην εμπειρία του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά Κύπελλλα αλλά και την παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" στάθηκε ο Χοσέ Μπαρκέρο της Λεβάντε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. 

 Στην παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, που μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους», στάθηκε ο Χοσέ Μπαρκέρο της Λεβάντε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Ο 33χρονος μέσος των Ισπανών, τόνισε ότι η ελληνική ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ενώ σημείωσε ότι βασικό μέλημα της ομάδας του εν όψει του πρώτου αγώνα στην Ισπανία είναι να μην δεχθεί τέρμα.

«Οποιδήποτε αποτέλεσμα χωρίς γκολ, έστω δηλαδή και το 1-0 θα είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας εντός έρδας. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και καλό θα είναι να πάμε εκεί με ένα τέτοιο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Μπαρκέρο για το ματς της Πέμπτης.

Όσο για τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα του, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ γνωστή ομάδα λόγω της παρουσίας του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εμείς θα πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και στα δύο ματς. Θα πάμε για τη νίκη όπως κάνουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, άλλωστε».

Τέλος, ερωτηθείς για την παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Μπαρκέρο σχολίασε: «Δεν υπάρχουν και πολλά μυστικά στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τον Ολυμπιακό όπως μας ξέρει και αυτός, ωστόσο θεωρώ ότι ο Μίτσελ μπορεί να είναι ένα αβαντάζ για τον αντίπαλό μας αφού μας ξέρει καλά και μπορεί να δώσει καλές συμβουλές στους παίκτες του για το πώς πρέπει να μας αντιμετωπίσουν». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons