OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Στροφή… προς Λεβάντε....

Με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λεβάντε την προσεχή Πέμπτη για τους «32» του Europa League. Κανονικά προπονήθηκε ο Κάρολ και δήλωσε «παρών» για το ταξίδι στην Ισπανία. Δουλειά σε τελειώματα και ανάπτυξη από τα άκρα από τον Μίτσελ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Αφήνοντας πίσω τους τη μεγάλη νίκη στην Τρίπολη, επί του τοπικού Αστέρα, με 1-0, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα το πρωί κιόλας στις προπονήσεις τους, ενόψει την επικείμενης αναμέτρησης με τη Λεβάντε, στην Ισπανία, για τη φάση των «32» του άση των «32» του Europa League.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση έκαναν σήμερα αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έκαναν ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, ελεύθερα και με γρήγορες επιθέσεις.

Ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Μίτσελ, για τον προσεχή αγώνα με τη Λεβάντε. Τα προγράμματα αποκατάστασής του συνέχισαν οι Νταβίδ Φουστέρ και Χουάν Πάμπλο Πίνο. Αύριο Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30».


Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών του μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε ο Μίτσελ μιλώντας στους παίκτες του μετά το παιχνίδι.
Πολλά συγχαρητήρια μοίρασε ο Μίτσελ στους παίκτες του για την εμφάνιση αλλά κυρίως για τη νοοτροπία που είχαν στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ισπανό να τους λέει στα αποδυτήρια πως έτσι πρέπει να συνεχίσουν.

«Είχατε πάθος και πίστη για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, παίξατε καλά και δεν σταματήσατε να προσπαθείτε. Έτσι σας θέλω, συνεχίζουμε», είπε ο 49χρονος τεχνικός στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τη Λεβάντε στην Ισπανία την Πέμπτη, για τη φάση των «32» του Europa League.


Πανέτοιμος να δώσει τα πάντα για το καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία κόντρα στη Λεβάντε για το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Κυπέλλου UEFA είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στη «Real»:

Για το ματς με τη Λεβάντε: «Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον κόσμο μας στο "Καραϊσκάκης", μπορούμε να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς στην Ισπανία».

Για τον Μίτσελ: «Είναι θετικό που υπάρχει στην ομάδα ο Μίτσελ, καθώς είναι Ισπανός και γνωρίζει πολύ καλά τη Λεβάντε. Από την ομάδα έχουν ήδη αρκετά τον αντίπαλο, αλλά πλέον ξέρουμε περισσότερα. Ο κ.Μίτσελ είναι μία σπουδαία προσωπικότητα, τον ξέρουν όλοι, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά παντού».

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού: «Στόχος μας είναι να κάνουμε το νταμπλ και να πάμε μακριά στην Ευρώπη. Θέλουμε επίσης να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για την απόδοσή του: «Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου, σιγά σιγά θα τα καταφέρω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons