OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μας “σκότωσε” ο Σπανούλης...

Στον… ασταμάτητο Βασίλη Σπανούλη αναφέρθηκε ο Πέτερι Κόπονεν μετά την ήττα (87-82) της Χίμκι από τον Ολυμπιακό.

 Μπορεί η άμυνα της Χίμκι να ήταν προσαρμοσμένη στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν… μάσησε, σύμφωνα με τον Πέτερι Κόπονεν. Ο Φινλανδός γκαρντ τόνισε πως ο «V-Span» ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, «σκοτώνοντας» με τα τρίποντά του τη ρωσική ομάδα.

«Ήμασταν μπροστά 10 πόντους και μετά δεν ξέρω τι έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να είχαμε και λίγο τύχη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα χαλάσαμε όλα, με τους Έλληνες από την άλλη να σκοράρουν από το τρίποντο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Όμως, αυτό ήταν μόνο ένα παιχνίδι και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναστατωθούμε, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι. Κάναμε χαζά λάθη», δήλωσε αρχικά ο Πέτερι Κόπονεν στην ιστοσελίδα «sports.ru» και πρόσθεσε:

«Είχαμε προσαρμόσει από την αρχή την άμυνά μας πάνω στον Σπανούλη, προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε, αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην τα πήγε τόσο καλά, αλλά στο δεύτερο ήταν σαφώς καλύτερος, πετυχαίνοντας σημαντικά τρίποντα. Μπορεί κάποιος να πει πως τα τρίποντά του μας “σκότωσαν”».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons