OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

OLYMPIACOS - LEVANTE 0-1


Ονειρο ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό η πρόκριση απέναντι στην Λεβάντε. Η ισπανική ομάδα με γκολ του Μάρτινς στο 9' έφυγε νικήτρια με 1-0 από το Καραϊσκάκη και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Europa League. Έντονες αποδοκιμασίες με την λήξη του αγώνα από τους φανς των «ερυθρόλευκων».
  
 Γκολ με κεφαλιά από τον Μάρτινς (Λεβάντε) Ανοίγει το σκορ η Λεβάντε και ουσιαστικά "τελειώνει" την υπόθεση πρόκριση. Ο Μπαρκέρο εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Μάρτινς με κεφαλιά, ανενόχλητος μέσα από τη μικρή περιοχή, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ.

Παμε Ολυμπιακε....

Η UEFA ανακοίνωσε τις συνθέσεις.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Μασάντο, Γκρέκο, Φέισα, Σιόβας, Τζιμπούρ, Μήτρογλου και Βλαχοδήμος.

Λεβάντε: Νάβας, Ναβάρο, Ρόδας, Χουαφράν, Μπαγιεστέρος, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Ρίος, Μίτσελ, Γκαρθία και Μάρτινς.


Στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και έχουν ξεκινήσει προθέρμανση. Την ίδια ώρα ο ύμνος της ομάδας ήχησε από τα μεγάφωνα, ενώ ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ξεκίνησε το τραγούδι. Ζεστή ατμόσφαιρα παρά τον κρύο καιρό.

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προσέλευση των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες. Το Καραίσκάκη θα γεμίσει και αναμένεται να ζήσει πιένες!

Στο twitter του ο Τζιμπούρ έγραψε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Ολυμπιακό. «Το έργο μας θα είναι δύσκολο, αλλά το πιστεύουμε. Τίποτα δεν είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Εξαρτάται από εμάς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε. Πάμε Ολυμπιακέ!»....

H 11άδα του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο, Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου.

Έχουν ξεκινήσει ζέσταμα οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού και μαζί τους ξεκίνησε το τραγούδι από την εξέδρα.

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 την Ρουμπίν στο Καζάν, όμως αποκλείστηκε χάρη στο 0-2 του πρώτου αγώνα. Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός καταφέρει το θαύμα, τότε θα βρει απέναντί του την Ρουμπίν. Την ομάδα που πέρσι απέκλεισε στους "32" του Europa League.

Μετά από περίπου 1,5 μήνα, ο Ρόι Κάρολ επιστρέφει κάτω από τα "ερυθρόλευκα" γκολπόστ, στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Λεβάντε.

Ο Μίτσελ επέλεξε τον έμπειρο πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί για τον νεαρό Ούγγρο, ο οποίος είχε υποστεί μια ελαφριά κάκωση. Φυσικά και θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Μέγιερι, όμως ο Ισπανός προπονητής προτίμησε τον Κάρολ.

Την ανατροπή του 3-0 του πρώτου αγώνα του «Θιουτάτ Ντε Βαλένθια» επιδιώκει να πετύχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λεβάντε και να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση στους «16» του Europa League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons