OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Και Φετφατζίδης και Χολέμπας και...άλλες εκπλήξεις από Μίτσελ...

Η αρχή έγινε με τον Πάντελιτς, ακολούθησε ο Ντιακιτέ και η λίστα μεγάλωσε με τους Μανωλά, Χολέμπας, Φετφατζίδη στην αποστολή της Ξάνθης, αλλά ακόμη δεν είδαμε τίποτα, καθώς μετά από τρία ματς θα έχουμε πολλές και μεγάλες εκπλήξεις από τον Μίτσελ.

Ο Μίτσελ έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του, κι αφού πήρε το ΟΚ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προχωρά χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς απαγορεύσεις στη δημιουργία της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Και τα χέρια του θα λυθούν εντελώς στις 10 Μαρτίου, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Άρη, τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ και εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αν κι αυτό μπορεί να συμβεί και νωρίτερα, σε περίπτωση που στραβοπατήσουν ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ.

 Στα γενέθλια του λοιπόν, θα πανηγυρίσει το 40ο πρωτάθλημα και θα μπορέσει ο Μίτσελ αδέσμευτος να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές , αφού δεν υπάρχει και η ... ψύχωση του αήττητου.

Στην ομάδα αναμένεται να προωθηθούν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ιωαννίδης και να μείνουν εκτός αποστολής μεγάλα ονόματα που δεν δικαιολογούν στο γήπεδο τις μεγάλες αμοιβές τους. Κι αν ο Μίτσελ ζητήσει ακόμη και την αποδέσμευση τους, θα σπάσουν συμβόλαια, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας διαφορετικός Ολυμπιακός, που δεν θα έχει παίκτες με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στην ενδεκάδα, βρέξει , χιονίσει.

Όχι, όπως με Ζαρντίμ...

Η βαρετή εικόνα που παρουσίαζε ο Ολυμπιακός προ Μίτσελ, αποδίδεται στον προκάτοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ , που δεν τολμούσε σε αλλαγές, σε ρήξεις με τα μεγάλα ονόματα, δεν έπαιρνε ρίσκο. Είχε βέβαια το ελαφρυντικό της κατάκτησης του πρωταθλήματος χωρίς ήττα, αλλά η πολιτική του ήταν καταστροφική, άδειαζαν οι εξέδρες, έπαιζαν οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Φυσικά υπάρχει και διαφορά προσωπικότητας. Αν έλεγε ο Ζαρντίμ "είμαι το αφεντικό και στα σκυλιά δεμένα", δεν θα τον έπαιρναν στα σοβαρά οι παλιοσειρές. Τώρα όμως που το άκουσαν από τον Μίτσελ και είδαν αναντικατάστατους παίκτες εκτός αποστολής , δεν γαβγίζει κανείς....


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons