OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Εκτός αποστολής Κοντρέρας, Πίνο και άλλοι 4...

Για άλλη μια φορά η αποστολή που επέλεξε ο Μίτσελ έκρυβε εκπλήξεις. Εκτός για το ματς με τον Άρη (24/2, 19:30) έμειναν οι Κοντρέρας, Πίνο και άλλοι τέσσερις.

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το Ρέντη, οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Άρη, αύριο στις 19:30 στο Καραϊσκάκη.

Συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο δεξιά. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Ισπανός προπονητής όπως συνηθίζει πριν από κάθε ματς, επέλεξε μια αποστολή που έκρυβε μηνύματα για το μέλλον. Συγκεκριμένα, ο Ντιακιτέ έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, όπως και ο Μάρκο Πάντελιτς, που νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο δεξιά. Και υγιής βέβαια να ήταν ο Σέρβος δεν θα ήταν στους εκλεκτούς του Μίτσελ.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς (μετά την Λεβάντε) εκτός πλάνων έμεινε και ο Φρανσουά Μοδέστο, κάτι που μαρτυρά πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στον Φέισα και παραγκωνίζει τον 35χρονο Κορσικανό, ενώ έκπληξη προκαλεί και το γεγονός πως ο Πίνο δεν βρίσκεται ούτε στην 18άδα. Μαζί με όλους τους παραπάνω προσθέστε και τον Φουστέρ που δεν είναι ακόμη έτοιμος και τον Κοντρέρας, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Αμπντούν και Παπάζογλου που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Λεβάντε, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons