OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Το πρόγραμμα ενόψει Λεβάντε... Δουλειά υπό βροχή...

Το πρόγραμμα της ομάδας μας, αλλά και της Λεβάντε, αύριο Τετάρτη, παραμονή του επαναληπτικού αγώνα για τη φάση των «32» του UEFA Europa League, διαμορφώνεται ως εξής:

10:30 • Προπόνηση της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα 15 πρώτα λεπτά.

19:30 • Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ και του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό, στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

• Από τις 18:00 μέχρι και τις 19:00 οι συνάδελφοι που έχουν ενημερωθεί από το Γραφείο Τύπου ότι έχουν διαπιστευτεί για τον αγώνα της Πέμπτης, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους από τη ρεσεψιόν ακριβώς έξω από την αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης». Όσοι δεν τις παραλάβουν, θα μπορούν να τις πάρουν την ημέρα του αγώνα, από την είσοδο των δημοσιογραφικών. Θα βρίσκονται εκεί δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

18:15 • Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λεβάντε, κ. Μαρτίνεθ και ενός ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει την ισπανική ομάδα.

19:00 • Προπόνηση της ομάδας της Λεβάντε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα 15 πρώτα λεπτά.
 
 Ιδιαίτερης σημασίας είναι ο αγώνας της Πέμπτης κόντρα στη Λεβάντε, για τον Ολυμπιακό μας. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το εν λόγω ματς με πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και τα δίνουν όλα στην προπόνηση. 
 
Το σημερινό πρόγραμμα διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, η οποία όμως δεν πτόησε τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του. Δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, στο οποίο δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού εκείνοι που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη έκαναν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποθεραπεία.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, όπως και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη, στις 10:30 το πρωί, η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά.

 http://www.olympiacos.org
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons