OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Βέρντερ Βρέμης - Ολυμπιακός 1-1...Oλα τα Γκόλ και οι δηλώσεις Βαλδέρδε...

Όταν ο Θρύλος πατά γκάζι, είναι ομάδα που δύσκολα μπορείς να την σταματήσεις. Κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, μια ομάδα που σε μία εβδομάδα ξεκινά τα επίσημα ματς, οι Πειραιώτες έδειξαν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.Για την ακρίβεια, στα πρώτα 55 λεπτά, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, καλό πρέσινγκ, έφταναν στην εστία του Βίσε, αλλά εκεί έλειπε το καθαρό μυαλό...

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 58’, ο Βαλβέρδε έκανε ουκ ολίγες αλλαγές και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Θρύλος πάτησε γκάζι. Δημιούργησε τρεις ευκαιρίες για γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Και στο 91’ ο Μοντέστο με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στα φιλικά προετοιμασίας. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα, ωστόσο σε θέμα ψυχολογίας η αποφυγή της ήττας, στο τελευταίο λεπτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο...

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Βαλβέρδε ξεκίνησε το ματς με τους Κοστάντσο, Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Γκρίμπιτς, Φουστέρ, Ριέρα και Τζεμπούρ. Και για πρώτη φορά στα φιλικά της προετοιμασίας δεν προχώρησε σε αλλαγές στο ημίχρονο. Κράτησε το ίδιο σχήμα για 59’ λεπτά, αφού είχε μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία τους, παρά το γκολ του Ρόσενμπεργκ στο 58’. Ένα γλίστρημα του Μαρκάνο σε συνδυασμό με την λάθος αντίδραση του Κοστάντσο, επέτρεψε στον Σουηδό να σκοράρει ανενόχλητος στο λεπτό που προαναφέραμε. Οι γερμανοί είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο ματς, με δύο σουτ του Μαρίν στο 3’ και στο 13’.

Αντιθέτως οι Πειραιώτες είχαν καλή κυκλοφορία και θα πρέπει να σταθούμε στον Ριέρα, ο οποίος ανέβασε στροφές και έδειξε κάποια στοιχεία από το πλούσιο ποδοσφαιρικό ρεπερτόριο. Είχε άξιο συμπαραστάτη τον Γκρίμπιτς (κλέβει τις εντυπώσεις ο νεαρός), αλλά και τον Ιμπαγάσα (βοήθησε πολύ στην καλή κυκλοφορία της ομάδας), ενώ ο Ουρτάδο αμυντικά είχε αρκετές σωστές τοποθετήσεις. Επίσης κινητικός και δραστήριος ήταν ο Τζιμπούρ, ενώ πρέπει να πούμε ότι η αμυντική γραμμή αντιμετώπισε προβλήματα από τους Ρόσενμπεργκ και Μαρίν.

Σας είπαμε προηγουμένως ότι ο ολυμπιακός έφτανε με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Και αυτό φάνηκε από την μία καλή ευκαιρία που είχαμε, με το σουτ του Ριέρα, που πέρασε κόρνερ (έγλειψε το δοκάρι). Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία στο 56’ και πάμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο Θρύλος δημιούργησε τρεις ευκαιρίες. Δύο σουτ με τον Χαβίτο στο 80’ και στον86΄τα οπόία απέκρουσε ο Βίσε και στο 90΄, όταν από ωραία προσπάθεια του Φετφατζίδη, ο Χαβίτο πάλι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Μοντέστο με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μανιάτης (59΄ Γκαλίτσιος), Χολέμπας, Μέλμπεργκ (59΄ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μαρκάνο (73΄ Φετφατζίδης), Γκρμπιτς (59΄ Μιραλάς), Ριέρα (61΄ Κάταϊ), Ουρτάδο (73΄ Σουμπίνιο), Ιμπαγάσα (59΄ Χαβίτο), Φουστέρ (73΄ Παπάζογλου), Τζεμπούρ (59΄ Μοντέστο).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Μπορόφσκι (69΄ Τρινκς), Φριτς (46΄ Σίντλερ, 82΄ Στεβάνοβιτς), Μαρίν, Ρόζενμπεργκ (74΄ Βάγκνερ), Σμιτς, Χουντ, Παπασταθόπουλος, Βολφ, Τι (63΄ Αρναούτοβιτς), Μπάργκφρεντε.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons